• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Αναβλήθηκε επ’ αόριστον η δίκη Κορκονέα για τη δολοφονία του Α. Γρηγορόπουλου μετά την καταγγελία της οικογένειας

May 11, 2022 721

 

Η δικηγόρος της οικογένειας Γρηγορόπουλου κατήγγειλε νωρίτερα σήμερα ότι δεν είχαν κλητευθεί ούτε η μητέρα, ούτε η αδερφή του Αλέξη, ούτε οι πληρεξούσιοι, αλλά και οι αντίκλητοι δικηγόροι.
Την αναβολή επ’ αόριστον της εκδίκασης της υπόθεσης του ειδικού φρουρού Επαμεινώνδα Κορκονέα για τη δολοφονία του 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου αποφάσισε το Mικτό Oρκωτό Eφετείο της Λαμίας, έπειτα από την καταγγελία της δικηγόρου της οικογένειας του 15χρονου μαθητή ότι δεν είχαν κλητευθεί ούτε η μητέρα, ούτε η αδερφή του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, ούτε οι πληρεξούσιοι, αλλά και οι αντίκλητοι δικηγόροι.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, με την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας, οι παριστάμενοι Νίκος Κωνσταντόπουλος και Ζωή Κωνσταντοπούλου ως δικηγόροι της οικογένειας έθεσαν το θέμα στο δικαστήριο σημειώνοντας ότι πληροφορήθηκαν τυχαία την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας και ζήτησαν από το δικαστήριο την αποκατάσταση της νομιμότητας.

«Είμαστε εδώ για να διαμαρτυρηθούμε, γιατί αποκλειστήκαμε με τρόπο παράνομο», τόνισε, μεταξύ των άλλων, ο Νίκος Κωνσταντόπουλος και κάλεσε την πρόεδρο να τηρήσει την δικονομική τάξη.

Όπως είναι γνωστό η εκδίκαση της υπόθεσης Κορκονέα εκ νέου στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Λαμίας επανέρχεται μετά την απόφαση της Ολομέλειας του Αρείου Πάγου, με την οποία δέχθηκε την αναίρεση προηγούμενης απόφασης του Μικτού Ορκωτού Εφετείου της Λαμίας με την οποία αναγνωρίστηκαν ελαφρυντικά στον ειδικό φρουρό Επαμεινώνδα Κορκονέα που οδήγησαν στην αποφυλάκισή του. 

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search