• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

ΕΚΚΙΝΗΣΗ: Ναι στην κινητοποίηση ΕΛΜΕ και ΣΕΠΕ Κέρκυρας την ΤΡΙΤΗ 19 ΜΑΪΟΥ, ΣΤΙΣ 13.00, ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΕΩΡΓΑΚΗ. - ΟΧΙ στις κάμερες!

May 18, 2020 1920
 

  Η ΕΚΚΙΝΗΣΗ στηρίζει και καλεί στην κινητοποίηση της ΕΛΜΕ και του ΣΕΠΕ Κέρκυρας την ΤΡΙΤΗ 19 ΜΑΪΟΥ, ΣΤΙΣ 13.00, ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΕΩΡΓΑΚΗ.

Η ανακοίνωση 

Το άνοιγμα των σχολείων στις 18 Μάη αποκάλυψε το πλήθος προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα σχολεία είτε αυτά είναι κτιριακά είτε αφορούν

αναλώσιμα υλικά είτε ελλείψεις σε ανθρώπινο δυναμικό (καθηγητές,  καθαρίστριες, κ.α.).

Οι εκπαιδευτικοί, οι γονείς και οι μαθητές έχουν ανάγκη από ασφαλή σχολεία, υγειονομικά θωρακισμένα με κατάλληλες υποδομές και εξοπλισμό.

Η κυβέρνηση αντί να δώσει προτεραιότητα στην επίλυση χρόνιων προβλημάτων, στις χιλιάδες χαμένες διδακτικές ώρες, στην υποστελέχωση, κ.α. και ταυτόχρονα να προστατεύσει την υγεία των εργαζομένων στα σχολεία και των μαθητών, προωθεί σχέδια για εισαγωγή καμερών στην σχολική αίθουσα. Είτε ως υποχρεωτικό είτε ως προαιρετικό και έκτακτο μέτρο μια τέτοια ενέργεια εισάγει στη σχολική ζωή τη λογική της κλειδαρότρυπας και αφήνει τους μαθητές έκθετους σε δεκάδες κινδύνους.

Την ίδια ώρα, ο Δήμος μας δεν διαθέτει σχολική επιτροπή με αποτέλεσμα τα σχολεία να είναι αντιμέτωπα με πιθανή έλλειψη χρημάτων για την αγορά υγειονομικού υλικού.

Ζητάμε από το Δήμο να προχωρήσει άμεσα στην επανασυγκρότηση των σχολικών επιτροπών και να βοηθήσει στα σχολεία ώστε να λάβουν όλα τα

απαραίτητα υγειονομικά μέτρα για την προστασία των εκπαιδευτικών και των μαθητών.

 

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

Εμπόριο "ΤΖΗΛΙΟΣ"

Mirsinies' garden, restaurant-cafe

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Illusions Hair Studio

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

Χόβολη

 

Calendar

« June 2021 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search