• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Η Γιάννα Παπαδάκου αποκαλύπτει πτυχές του σκανδάλου Novartis, με την εμπλοκή όχι μόνο του Α. Λοβέρδου, και την κυβερνητική προσπάθεια συσκότισής του (Βίντεο)

June 03, 2022 822

 

 ΠΗΓΗ: Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ 
Γνωρίζοντας τα κριτήρια με τα οποία ιεραρχούν τις ειδήσεις τα ηλεκτρονικά και έντυπα ΜΜΕ δεν μας προκαλεί καμιά εντύπωση που μόνο τρεις σημερινές εφημερίδες -"Αυγή", "ΕφΣυν" και "Kontra news"- επέλεξαν να προβάλλουν πρωτοσέλιδα τις νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις που υπήρξαν για το τεράστιο σκάνδαλο της Novartis και ειδικά σε ότι αφορά ότι αποδεικνύεται περίτρανα ότι ένας από τους πρώην υπουργούς Υγείας, ο Ανδρέας Λοβέρδος υπήρξε με αναμφισβήτητα στοιχεία του FBI. ότι ήταν μιζαδόρος.  
(Το διπλανό σκίτσο δημοσιεύτηκε στον "Ριζοσπάστη" στις 4 Γενάρη 1946!).

 Κι εδώ θα θέλαμε να σας επαναφέρουμε στην μνήμη σας μια δημόσια δήλωση που είχε κάνει ο δικηγόρος των προστατευόμενων μαρτύρων στην υπόθεση του Novartis_Gate Παύλος Σαράκης: "Η Novartis Hellas είχε έναν μεγάλο προϋπολογισμό για τους δημοσιογράφους. Κάθε χρόνο έδινε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ ο προϋπολογισμός της για να πηγαίνουν σε διάφορα ΜΜΕ και σε δημοσιογράφους συγκεκριμένους".

Αν εκτιμούμε σωστά, όμως, τώρα έφυγε το ¨καπάκι¨ από το σκάνδαλο της φαρμακοβιομηχανίας και η μπόχα που θα προκύψει θα είναι ασφυκτική. 

Σε ότι μας αφορά δεν θα δώσουμε καμιά βάση σε όσα ακούσαμε να μας λέει ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, στην τηλεοπτική εκπομπή της Νατάσσας Γιάμαλη ότι σύντομα θα αποκαλύψει ένα πολιτικό στέλεχος -φωτογράφισε πρώην υπουργό Υγείας της Ν.Δ- για τον οποίο ισχυρίστηκε ότι έχει αδιάσειστα στοιχεία ότι πήρε μίζες από την Novartis ύφους 200.000 ευρώ. 
Τον Παπαγγελόπουλο τον θεωρούμε ένα αναξιόπιστο καραδεξιό άτομο τον οποίο μάζεψε από τα αζήτητα της πολιτικής ζωής ο ΣΥΡΙΖΑ. (Θυμάστε το σύνθημα το κεντρικό του σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του 2015: "Ξεμπερδεύουν με το παλιό", αυτό ακριβώς, Σε μετάφραση λέγεται "ανάστησαν ότι πιο φθαρμένο υπήρχε στην πολιτική ζωή"). 
Ο Δ. Παπαγγελόπουλος, λοιπόν υπήρξε ειδικός στις συγκαλύψεις σκανδάλων, ενώ η θητεία του στα άντρα των μυστικών υπηρεσιών -εισαγγελέας της Αντιτρομοκρατικής αρχικά, διοικητής της ΚΥΠ/ΕΥΠ στη συνέχεια- είναι γεμάτη από "μαύρες" σελίδες.

Για την Γιάννα Παπαδάκου, όμως, έχουμε άλλη άποψη. Την θεωρούμε μια αξιοπρεπή αστή δημοσιογράφο και με αυτό το σκεπτικό δεν ξεπερνούμε τα όσα ακούμε να μας λέει στο παρακάτω βίντεο για την μεθόδευση που έγινε από την κυβέρνηση της Ν.Δ να βγουν απ' το κάδρο οι εμπλεκόμενοι στο σκάνδαλο της Novartis και δεν αναφέρεται μόνο στον Α. Λοβέρδο που τώρα είναι στην επικαιρότητα.

 
 
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search