Print this page

Εργατικό δυστύχημα το πρωί στο χωριό Νιπιδιτός

June 13, 2022 684

 

 

 Eργατικό δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 10.00 το πρωί, στην περιοχή του Αρκαλοχώριου και συγκεκριμένα στο χωριό Νιπιδιτός και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, τη ζωή του έχασε ένας 51χρονος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας εκ των δυο εργατών, στην προσπάθεια να γκρεμίσει έναν τοίχο, καταπλακώθηκε από μέρος του, με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Αρκαλοχωρίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. 

Το νέο εργατικό δυστύχημα σημειώθηκε την ώρα που ο 51χρονος εκτελούσε εργασίες κατεδάφισης παλιού κτιρίου που είχε υποστεί ζημιές από τον σεισμό της 27ης Σεπτεμβρίου του 2021.

Ο 51χρονος, ο οποίος ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού, διεκομίσθη νεκρός στο νοσοκομείο, καθώς οι διασώστες που έφτασαν στο σημείο του δυστυχήματος δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.

 

Οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο 51χρονος ερευνώνται.

Ανακοίνωση εξέδωσε το Σωματείο Οικοδόμων Νομού Ηρακλείου το οποίο τονίζει ότι «η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στους χώρους δουλειάς είναι εκρηκτική, με αποτέλεσμα καθημερινά να αυξάνεται η λίστα των συναδέλφων που θρηνούμε».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Σωματείου:

 

«Το Συνδικάτο Οικοδόμων Ν. Ηρακλείου εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του συναδέλφου Μ.Τ. 51 ετών, που έχασε την ζωή του σήμερα το πρωί, ενώ έκανε εργασίες αναστήλωσης οικήματος.

Η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στους χώρους δουλειάς είναι εκρηκτική, με αποτέλεσμα καθημερινά να αυξάνεται η λίστα των συναδέλφων που θρηνούμε.

Απέναντι σ’ αυτή την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στους χώρους δουλειάς υπερασπιζόμαστε την ιδία μας την ζωή κα προτάσσουμε τα δικά μας συμφέροντα.

Με οργανωμένο αγώνα, μέσα από τα συνδικάτα μας, δυναμώνουμε την φωνή μας για την προστασία της δικής μας ζωής ώστε να γυρίζουμε σώοι στο σπίτι και στις οικογένειές μας».

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.