• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Να ανακληθεί η απόλυση εργαζόμενου με 67% αναπηρία από την Coca – Cola 3Ε

June 17, 2022 676


O εργαζόμενος που δούλευε στην 3Ε για 29 χρόνια, έχασε την όρασή του από το δεξί μάτι λόγω ατυχήματος κατά τη διάρκεια της εργασίας του, σύμφωνα με την καταγγελία.
Την απόλυση του εργαζόμενου Γ.Ρ. με 67% αναπηρία από την εργοδοσία της Coca-Cola 3E, κατήγγειλαν ο εργαζόμενος και το Συνδικάτο Τροφίμων και Ποτών νομού Βοιωτίας στην Επιθεώρηση Εργασιακών Σχέσεων, στη διάρκεια τριμερούς συνάντησης όπου παραβρέθηκε και εκπρόσωπος της εργοδοσίας.

Ακόμα παραβρέθηκαν ο Βασίλης Παπαγεωργίου, μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας Τροφίμων και το Εργατικό Κέντρο Θήβας απαιτώντας την ανάκληση της απόλυσης.

Σύμφωνα με το 902.gr, όπως κατήγγειλαν, η απόλυση του εργαζόμενου ήρθε ύστερα από την άρνησή του σε «εθελούσια αποχώρηση», με την αιτιολογία ότι δεν υπάρχει θέση στην εταιρεία. Ας σημειωθεί ότι ο εργαζόμενος δούλευε στην 3Ε για 29 χρόνια. Ακόμα ανέφεραν ότι έχασε την όρασή του από το δεξί μάτι λόγω ατυχήματος κατά τη διάρκεια της εργασίας του και πως έχει υποστεί τρία καρδιολογικά χειρουργεία.

Ως προς την «εθελούσια αποχώρηση» αξίζει να σημειωθεί ότι το Συνδικάτο σε πρόσφατη ανακοίνωσή του καταγγέλλει ότι «η εργοδοσία με τη μορφή των “οικειοθελών” αποχωρήσεων έχει προβεί σε δεκάδες απολύσεις εργαζομένων κυρίως στον χώρο των πωλήσεων. Και πρόσφατα στους συναδέλφους που εργάζονταν στο πιστωτικό τμήμα (τμήμα εκκαθαρίσεων), τους αντικατέστησε με εργολαβικούς εργαζόμενους».

Από τη μεριά της, η εκπρόσωπος της εργοδοσίας δήλωσε στην Επιθεώρηση ότι η απόλυση είναι νόμιμη. Η Επιθεώρηση έδωσε περιθώριο 10 ημερών στις δύο πλευρές να υποβάλλουν σχετικά υπομνήματα.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search