• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Απίστευτη αγριότητα: Μητροκτονίες σε Κρήτη και Θεσσαλονίκη!

July 06, 2022 698

Απίστευτη αγριότητα: Μητροκτονίες σε Κρήτη και Θεσσαλονίκη

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά αγριότητας που αποδεικνύουν ότι η σημερνή κοινωνία μετατρέπει τον άνθρωπο σε λύκο για τον συνάνθρωπο. Όχι μόνο για τον συνάνθρωπο, αλλά και για την ίδια τη μάνα που τον γέννησε.

Στην Κρήτη ο γιος σκότωσε τη μητέρα του με ένα ξύλο! Ένας 50χρονος στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, σκότωσε την 79χρονη μητέρα του, μέσα στο σπίτι όπου έμεναν μαζί!
Μάλιστα, το πτώμα της γυναίκας βρήκε πέντε ημέρες μετά, μέσα στην μπανιέρα του σπιτιού και σε προχωρημένη σήψη, ο άλλος της γιος, 53 ετών.

Αναλυτικά τα ρεπορτάζ της φρίκης

Κρήτη: Σκότωσε τη μητέρα του με ένα ξύλο – Τον βρήκαν μέσα στα αίματα

Νέο έγκλημα συγκλονίζει την Κρήτη με δράστη έναν άνδρα που φέρεται να σκότωσε τη μητέρα του.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν τα ξημερώματα σε γειτονιά στο κέντρο του Ηρακλείου, όταν ο 42χρονος άνδρας πήρε ένα ξύλινο αντικείμενο και χτύπησε πολλές φορές στο σώμα και το κεφάλι τη μητέρα του, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει θανάσιμα.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τους διασώστες όμως να μην μπορούν να προσφέρουν καμία απολύτως βοήθεια στη γυναίκα.

Τον βρήκαν μέσα στα αίματα!
Όπως αναφέρει το ekriti, οι γείτονες ήταν αυτοί που ειδοποίησαν την αστυνομία, όταν άκουσαν έντονους θορύβους και την άτυχη γυναίκα να καλεί σε βοήθεια.

Οι αστυνομικοί χτύπησαν την πόρτα του σπιτιού και τους άνοιξε ο ίδιος ο δράστης!

Το θέαμα που αντίκρισαν ήταν αποτρόπαιο: η άτυχη 67χρονη γυναίκα κείτονταν στο πάτωμα, μέσα στα αίματα, με χτυπήματα σε όλο της το σώμα, και ο 42χρονος γιος της επίσης μέσα στα αίματα κοιτούσε αποσβολωμένος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μάνα και γιος δεν ζούσαν μαζί. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο συλληφθείς αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Θεσσαλονίκη: Έσφαξε την ηλικιωμένη μητέρα του μέσα στο σπίτι τους – Τη βρήκε νεκρή στη μπανιέρα ο άλλος γιος

Σοκ έχει προκαλέσει στη Θεσσαλονίκη η είδηση ότι ένας 50χρονος στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, σκότωσε την 79χρονη μητέρα του, μέσα στο σπίτι όπου έμεναν μαζί!
Μάλιστα, το πτώμα της γυναίκας βρήκε πέντε ημέρες μετά, μέσα στην μπανιέρα του σπιτιού και σε προχωρημένη σήψη, ο άλλος της γιος, 53 ετών.

Όπως αναφέρει το thestival ο 50χρονος παρότι ομολόγησε την πράξη του, δεν θυμόταν απολύτως τίποτα από το έγκλημα που διέπραξε και έτσι ζητήθηκε με εισαγγελική παρέμβαση ο εγκλεισμός του στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

 

Δεν είχε καμία μνήμη ως προς το γιατί αλλά και το πότε διέπραξε το αποτρόπαιο έγκλημα.

Τι λέει η αστυνομία
Όπως αναφέρει το δελτίο τύπου της αστυνομίας, οι άμεσες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης οδήγησαν στην εξιχνίαση υπόθεσης ανθρωποκτονίας σε βάρος της 79χρονης στην περιοχή της Νεάπολης.

Ταυτοποιήθηκε ως δράστης ο 50χρονος γιός της, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο και παράνομη οπλοχρησία.

Συγκεκριμένα, μεσημβρινές ώρες χθες (05-07-2022), σε διαμέρισμα στην περιοχή της Νεάπολης όπου διέμενε, εντοπίστηκε νεκρή η 79χρονη, από τον άλλον της γιο 53 ετών. Η άτυχη γυναίκα έφερε τραύματα από νύσσον και τέμνον όργανο στην δεξιά τραχηλική χώρα.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα δράστης της επίθεσης σε βάρος της 79χρονης γυναίκας, η οποία εκτιμάται ότι τελέσθηκε προ πέντε ημερών περίπου, είναι ο 50χρονος σύνοικος γιος της, ο οποίος εντοπίστηκε από αστυνομικούς και προσήχθη στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, όπου ομολόγησε την πράξη του.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search