• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Τα αποτελέσματα των εκλογών του Κερκυραϊκού Συνδέσμου Ιδιωτικών Υπαλλήλων

July 07, 2022 4400

Την Τρίτη 5 Ιούλη ολοκληρώθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και αντιπροσώπων για το Εργατικό Κέντρο Κέρκυρα και την Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας του Κερκυραϊκού Συνδέσμου Ιδιωτικών Υπαλλήλων. Τα αποτελέσματα των εκλογών είναι ενθαρρυντικά, καθώς αποκρυσταλλώθηκε η δράση που ανέπτυξε το Σωματείο μας όλο το προηγούμενο διάστημα σε πολύ δύσκολες και πρωτόγνωρες συνθήκες! Τα αποτελέσματα αποτυπώνουν την συσπείρωση νέων δυνάμεων στο Σωματείο, την συμμετοχή στα ψηφοδέλτια και την εκλογή πολλών νέων εργαζομένων, που αναδείχθηκαν μέσα από την παραπάνω δράση!

Χαιρετίζουμε τους εκατοντάδες συναδέλφους που δεν υπέκυψαν σε εκφοβισμούς και δυσκολίες, στην εντατικοποίηση και ενίσχυσαν και με την ψήφο τους το Σωματείο μας, δυναμώνοντας έτσι την δική τους δύναμη! Είναι χαρακτηριστικά τα όσα μας κατήγγειλαν συνάδελφοι ακόμα και τις ημέρες των εκλογών, για τους εκφοβισμούς που δέχτηκαν, ώστε να μην συμμετέχουν στις εκλογές ή τις ατέλειωτες ώρες εργασίας, που τους δυσκόλεψαν να ασκήσουν το δικαίωμά τους, εμπόδια που τελικά παραμέρισαν! Χαιρετίζουμε όσους έκαναν για πρώτη φορά το βήμα, ήρθαν, ενίσχυσαν το Σωματείο μας και αρχίζουν να αντιλαμβάνονται την σημασία και την αναγκαιότητα του οργανωμένου αγώνας για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων τους, για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών τους! Στεκόμαστε στο πλευρό και όλων όσων δεν τα κατάφεραν να κάνουν το βήμα. Δίνουμε το χέρι σε όλους όσους θέλουν να σηκωθούν. Είμαστε βέβαια πως το επόμενο διάστημα θα συναντηθούμε στους δρόμους του αγώνα, που ούτως ή άλλως έχουμε μπροστά μας!  

Το Σωματείο μας, τα νέα όργανα διοίκησης είναι έτοιμα για μάχη, πραγματικό εργαλείο στα χέρια των εργαζομένων για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων τους! Ήδη οι εκατοντάδες εργαζόμενοι των πρώην «Δήμητρα»-«SYNKA» και νυν εργαζόμενοι της «Μασούτης» βρίσκονται μπροστά στο ενδεχόμενο μαζικών απολύσεων, ύστερα από τις απολύσεις που έγιναν πριν λίγες ημέρες στις αποθήκες της εταιρείας στον Ασπρόπυργο. Αλλά και οι εργαζόμενοι πολλών προμηθευτών των «SYNKA» βρίσκονται στον αέρα, καθώς φαίνεται πως η νέα εργοδοσία έχει άλλα σχέδια για την προμήθεια των καταστημάτων της...  Οι συμβασιούχες καθαρίστριες των σχολείων βρίσκονται με χρωστούμενα σε επιδόματα για ακόμα ένα καλοκαίρι και με αγωνία για το τι τους «ξημερώνει» από τη νέα σχολική χρονιά. Η ψηφιακή κάρτα εργασίας που παρουσιάστηκε από την κυβέρνηση της ΝΔ ως δήθεν «φάρμακο» για την εργοδοτική ασυδοσία είναι στην πραγματικότητα φαρμάκι για τους εργαζόμενους, που θα συμβάλει στην παραπέρα ελαστικοποίηση των ωραρίων εργασίας, στον διαχωρισμό του χρόνου εργασίας σε «ενεργό» και «ανενεργό», με σοβαρές επιπτώσεις στη ζωή χιλιάδων εργαζομένων! Και όλα τα παραπάνω ενώ η ακρίβεια ροκανίζει το λαϊκό εισόδημα και ο κίνδυνος επέκτασης του πολέμου με την ολοένα και μεγαλύτερη εμπλοκή της χώρας μας για λογαριασμό των Ελλήνων μεγαλοεργοδοτών είναι περισσότερο από ποτέ πιθανός!

Καλούμε τους συναδέλφους να συσπειρωθούν ακόμα πιο μαζικά στο Σωματείο μας! Να δώσουμε μαζί τις μάχες που έχουμε μπροστά μας για τις σύγχρονες ανάγκες μας, για την ίδια μας την ζωή!

Το νέο Δ.Σ. του Κερκυραϊκού Συνδέσμου Ιδιωτικών Υπαλλήλων, όπως προέκυψε μετά τις εκλογές και μετά την συγκρότησή του σε σώμα, έχει την εξής σύνθεση:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Σπύρος Κανταρέλης
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μάριος Πασχάλης Αρμενιάκος
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Ελισάβετ Μπόντη
ΤΑΜΙΑΣ: Σοφία Χονδρογιάννη
ΜΕΛΟΣ: Ανδρέας Πριόβολος
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search