• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Η αλληλεγγύη του κόσμου μπλόκαρε προσωρινά την έξωση της Ιωάννας Κολοβού!

July 11, 2022 615

Η αλληλεγγύη και η κινητοποίηση του κόσμου μπλόκαραν προσωρινά την έξωση της χαμηλοσυνταξιούχου, Ιωάννας Κολοβού.


Με δικαστική παρέμβαση ανεστάλη προσωρινή η έξωση της συνταξιούχου δημοσιογράφου Ιωάννας Κολοβού από το σπίτι της που βγήκε σε πλειστηριασμό, μετά τις σφοδρές αντιδράσεις και το κύμα αλληλεγγύης του κόσμου. Το δικαστήριο αποφάσισε την προσωρινή αναστολή μέχρι να εκδικαστεί στις 29 Ιουλίου το αίτημα ανακοπής που έχει κατατεθεί.

Ενώ πολιτικοί, κόμματα και δημοσιολογούντες απολαμβάνουν ευεργετικές τραπεζικές ρυθμίσεις για την διευθέτηση των υπέρογκων δανειακών τους οφειλών, η χαμηλοσιονταξιούχος Ιωάννα Κολοβού, χάνει το σπίτι της για χρέος 15.000 ευρώ!

Όπως από την πρώτη στιγμή είχε καταγγείλει η Ιωάννα Κολοβού δεν ήταν καν δάνειο, προσημείωση ή υποθήκη, ήταν χρέος από κάρτες.

Και σήμερα, μία ολόκληρη γειτονιά μπήκε ασπίδα μπροστά από το σπίτι της προκειμένου να εμποδίσει τον δικαστικό επιμελητή, τον κλειδαρά και την αστυνομία να της κάνουν έξωση.

Όπως είχε γίνει ένα μήνα περίπου πριν στην Θεσσαλονίκη, για να σωθεί η πρώτη και μοναδική κατοικία μίας τετραμελούς οικογένειας με άνεργο πατέρα και μητέρα με βαριά αναπηρία.

Οικογένειες έρχονται αντιμέτωπες με το πιο σκληρό κι ανάλγητο πρόσωπο της Πολιτείας.

Οι ίδιες τράπεζες που έχουν ανακεφαλαιοποιηθεί με χρήματα του ελληνικού λαού και μεριμνούν για τις δανειακές ρυθμίσεις μεγαλο-οφειλετών, πετούν στον δρόμο οικογένειες για χρέη δεκάδων χιλιάδων ευρώ, πλειστηριάζοντας λαϊκές κατοικίες.

Μπροστά στην αδιαφορία της Πολιτείας, η κοινωνία οφείλει να δείξει έμπρακτα την αλληλεγγύη της. Να διατρανώσει ότι κανένα σπίτι δεν πρέπει να περάσει στα χέρια τραπεζίτη, fund ή εταιρειών διαχείρισης. Πηγή: www.rosa.gr

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search