• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Πράξη γενναιότητας ή υποκρισίας η δημόσια συγνώμη του Κ. Νικολούζου – Γιατί τον «σταύρωσαν»

May 25, 2020 4519

 

Πολύς αχός ασκώθηκε με τη δημόσια δήλωσης συγνώμης του πρώην δημάρχου Κέρκυρας Κ. Νικολούζου όσον αφορά τον ΧΥΤΑ Λευκίμμης. Ταυτρόχρονα δεκάδες αναρτήσεις σχόλια στα social media που τον «σταυρώνουν», έχουν πάρει τις διαστάσεις πολιτικού bullying. Στόχος φυσικά να φορτωθεί όλα τα αμαρτήματα για όλα τα κακά της πενταετίας και να αθωώθουν οι πολιτικές που εφάρμοσε ο ίδιος. Πολιτικές βέβαια του πολιτικού φορέα που εκπροσωπούσε, δηλαδή του ΣΥΡΙΖΑ και της «αριστεροδεξιάς» κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Προσωπικά δεν έχουμε καν συναντηθεί με τον Κ. Νικολούζο. Ωστόσο μέσα από το argyrades.gr του κάναμε δριμεία κριτική για τις πολιτικές που εφάρμοσε, για τα προβλήματα και τα αδιέξοδα που αντιμετώπισε το νησί. Είναι άλλο η πολιτική αντιπαράθεση, η απόδοση πολιτικών ευθυνών και άλλο η αναζήτηση αποδιοπομαπίων τράγων. 

Έχει σημασία, στη χώρα των … λωτοφάγων που οι πολιτικοί εκπρόσωποι για πολύ σοβαρές παραλείψεις, σκάνδαλα πολιτικές που κοστίζουν ζωές, όχι μόνο δε ζητάνε συγνώμη, αλλά νιώθουν δικαιωμένοι, ότι ο πρώην δήμαρχος Κ. Νικολούζος ζητά συγνώμη. Έγραψε χαρακτηριστικά «οφείλω ένα συγγνώμη στους συμπολίτες μου που δεν εναντιώθηκα μέχρι τέλους όσον αφορά τη διαχείριση του προβλήματος του ΧΥΤΑ Λευκίμμης και ακολούθησα την κυβερνητική πολιτική σηκώνοντας όλο το βάρος και την κατακραυγή».

Ο Ιστορικός του μέλλοντος θα κρίνει με βάση την πορεία του μέχρι τώρα, αλλά και στο παρόν και στο μέλλον αν είναι αληθινή, μια πράξη γενναιότητας  ή υποκρισίας.

Ωστόσο, επειδή ορισμένοι μίλησαν για έλλειψη στοιχειώδους αυτοκριτικής, η αλήθεια είναι ότι αναλαμβάνει τις προσωπικές τουςευθύνες, αναγνωρίζει τα λάθη του. Είναι άλλο θέμα, αν αυτό δεν αρκεί. Αλλά η προσπάθεια διαφόρων στελεχών και άλλων να τον … σταυρώσουν για να αθωώσουν τις πολιτικές του πολιτικού τους φορέα είναι εκ του πονηρού! Αν κοιταχτούν στον καθρέφτη θα διαπιστώσουν ότι φταίνε οι πολιτικές που στήριξαν και εφάρμοσαν και συνεχίζουν να στηρίζουν και να εφαρμόζουν με γνώμονα το προσωπικό και κομματικό συμφέρον και απώτερο στόχο την εξουσία και τις καρέκλες. 

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search