• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

«Βροχή» από σχόλια στο FB της ΠτΔ για τον Γ. Μιχαηλίδη

July 30, 2022 552

 

Καταιγισμός σχολίων από χρήστες του Facebook καταγράφεται τις τελευταίες ώρες στο δημόσιο προφίλ της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου. Όλα αφορούν την απόφαση του Συμβουλίου Εφετών της Λαμίας να απορρίψει το δίκαιο αίτημα του Γιάννη Μιχαηλίδη να αποφυλακιστεί με όρους, παρότι έχει εκτίσει το απαιτούμενο απ' τον νόμο χρόνο της βαριάς ποινής που του έχει επιβληθεί και ενώ η ζωή του βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο καθώς διανύει την 67η μέρα απεργίας πείνας.

Ακολουθεί η τελευταία ανάρτηση της κ. Σακελλαροπούλου, με αφορμή την εκδήλωση στο Προεδρικό Μέγαρο για την 48η επέτειο αποκατάστασης της Δημοκρατίας, κάτω απ' την οποία πολλοί χρήστες του Facebook της γράφουν σχόλια για τον απεργό πείνας, ζητώντας παρέμβαση.

 

Ενδεικτικά μερικά απ' αυτά αναφέρουν: «Αποφυλάκιση του Γιάννη Μιχαηλίδη! Όχι νεκρός απεργός πείνας! Αυτό θα ήταν μια γιορτή για τη δημοκρατία», «Άμεση απελευθέρωση του απεργού πείνας Γιάννη Μιχαηλίδη!! Σκοτώνετε ένα νέο άνθρωπο ενώ αποφυλακίσατε βιαστή!! Οι πολίτες δεν μπορούν να ανεχτούν άλλο αυτή την κατάντια!!!», «θα σφραγισετε τη θητεία σας, τη ζωή σας, μ' ένα κουφάρι;», 

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search