• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Άγαμοι «θύτες»

August 27, 2022 485

 

Τη σκοταδιστική δόξα του Ανωτάτου Δικαστηρίου των ΗΠΑ (με τρεις διορισμένους δικαστές επιλογής Ντ. Τραμπ) ζήλεψε η δική μας Ιερά Σύνοδος και αποφάσισε να διατάξει συντονισμένα κηρύγματα εναντίον των αμβλώσεων στις 8 Σεπτεμβρίου, ημέρα την οποία όρισε η ΔΙΣ για να τιμήσει το «αγέννητο παιδί». Αφού δεν κατάφεραν οι διάφορες φονταμενταλιστικές ελληνικής κοπής οργανώσεις, σύλλογοι και φορείς να περάσουν προγράμματα για τα έμβρυα στα σχολεία -παρά την καλή διάθεση της κ. Κεραμέως- και να διοργανώσουν glamorous συνέδρια, τιμώντας τον Μεσαίωνα, ανέλαβαν την «αποστολή» ο κ. Ιερώνυμος και οι μητροπολίτες.

Αποδεχόμενοι την ορθόδοξη οδηγία αποκλεισμού της αυτοδιάθεσης του σώματος τουλάχιστον στα φανερά, θέλουν τώρα να επιβάλουν τις απαγορεύσεις και στις γυναίκες. Στη δίνη των ολοένα αυξανόμενων κακοποιήσεων, βιασμών και γυναικοκτονιών, οι ιερείς που πρόσφατα «ευλογήθηκαν» με 3.500 θέσεις στο Δημόσιο, θεώρησαν συσκεπτόμενοι ότι το ενδεδειγμένο «φάρμακο» είναι η εκστρατεία κατά των αμβλώσεων. Ο επίδοξος βιαστής στο εξής θα το σκέφτεται δύο φορές πριν επιδοθεί στην πράξη του διότι θα κινδυνεύει να φορτωθεί και το «μπάσταρδο» στη συνέχεια!

Ο λόγος λοιπόν στο ράσο των παπάδων για το πώς οι γυναίκες θα διαθέτουν το κορμί τους, προς τέρψη και όλου του ακροδεξιού μορφώματος εντός κι εκτός της ανεκδιήγητης κυβέρνησης. Ετσι, μετά το σχετικό εκκλησιαστικό κήρυγμα στις 8 Σεπτεμβρίου η ΔΙΣ θα αναμένει ότι τουλάχιστον οι σύζυγοι και οι κόρες των υπουργών και λοιπών κυβερνητικών παραγόντων θα δώσουν το καλό παράδειγμα της «κουνέλας» και θα σταματήσουν στο εξής τις εκτρώσεις έτσι ώστε να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους και οι γυναίκες του λαού. Ισως δε οι ιερείς θα πρέπει να σκεφτούν ως κίνητρο για την επιτυχή έκβαση της αρρενωπής εκστρατείας να διαθέτουν οι χιλιάδες παπάδες τον εαυτό τους ως μπέιμπι σίτερ στις εργαζόμενες που θα γεννοβολούν τα αγέννητα παιδιά τους.

 

Το αθάνατο «πατρίς - θρησκεία - οικογένεια» επανέρχεται δριμύτερο στις μαύρες μέρες μας.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search