• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Γενική απεργία της ΑΔΕΔΥ στις 9 Νοεμβρίου - Αναγκαίος ο ενιαίος παρατεταμένος αγώνας!

September 18, 2022 576



Την πραγματοποίηση 24ωρης γενικής απεργίας στις 9 Νοεμβρίου 2022, μαζί με τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα, αποφάσισε το Γενικό Συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ στη συνεδρίαση του, στις 29 Αυγούστου 2022.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το κυρίαρχο αίτημα είναι το εξής: «Αυξήσεις τώρα στους μισθούς μας, για να ζούμε με αξιοπρέπεια».
“H Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ, υλοποιώντας την απόφαση του Γενικού Συμβουλίου και σε συνεννόηση με τον ιδιωτικό τομέα συναποφάσισε την πραγματοποίηση της 24ωρης Γενικής Απεργίας στις 9 Νοεμβρίου 2022. Σας καλούμε να πάρετε όλα τα μέτρα για την επιτυχία της απεργίας και των απεργιακών συγκεντρώσεων”.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση

ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Το Γενικό Συμβούλιο της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στη συνεδρίασή του στις
29 Αυγούστου 2022 αποφάσισε την πραγματοποίηση απεργιακής κινητοποίησης, μαζί με τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα, με κυρίαρχο αίτημα:

«Αυξήσεις ΤΩΡΑ στους μισθούς μας για να ζούμε με αξιοπρέπεια».

H Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ, υλοποιώντας την απόφαση του Γενικού Συμβουλίου και σε συνεννόηση με τον ιδιωτικό τομέα συναποφάσισε την πραγματοποίηση της 24ωρης Γενικής Απεργίας στις 9 Νοεμβρίου 2022.

Σας καλούμε να πάρετε όλα τα μέτρα για την επιτυχία της απεργίας και των απεργιακών συγκεντρώσεων.

Η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. θα εκδώσει ενημερωτικό υλικό (αφίσα, τετρασέλιδο κλπ) το οποίο θα σας σταλεί έγκαιρα.

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Για την αδράνεια ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ - Αναγκαίος ο ενιαίος παρατεταμένος αγώνας

Όπως και να έχει, παρά τις αναφορές στην ακρίβεια και τη φτώχεια ως τα μεγάλα ζητήματα της περιόδου, παρά τις γενικόλογες επαναλήψεις για την ανάγκη της αγωνιστικής απάντησης από την πλευρά των σωματείων, στην πράξη ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ κήρυξαν μέχρι τώρα τη… σιωπή. Η ιστορία έγραψε για μια ακόμη φορά ότι, σε αυτές τις πολύ δύσκολες και εκρηκτικές συνθήκες,  ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ γίνεται κήρυκας της αδράνειας. Για μια ακόμη φορά σε αυτά τα τρία χρόνια μια αδράνεια που έχει την υπογραφή όλων των βασικών δυνάμεων του σ.κ., του ΠΑΜΕ συμπεριλαμβανομένου. Άλλωστε όλες οι ρεφορμιστικές δυνάμεις έχουν στρέψει το βλέμμα τους στο εκλογικό παραβάν.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η πολιτική της ακρίβειας, της ανεργίας και της φτώχειας, μπορεί να ανατραπεί μόνο με αγώνες. Με την παρέμβαση του λαού. Για αυτό είναι αναγκαία η κήρυξη και η προετοιμασία πανελλαδικού απεργιακού βήματος στην κατεύθυνση του ΕΝΙΑΙΟΥ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΟΥ ΑΓΩΝΑ.  Σε αυτή την κατεύθυνση οφείλουν να δουλέψουν οι δυνάμεις της πραγματικής αριστεράς στο συνδικαλιστικό κίνημα, με στόχο να ασκηθεί και κάθε δυνατή πίεση προς τα όργανα των ομοσπονδιών και των συνομοσπονδιών για τις αναγκαίες αποφάσεις.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search