• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Συγκέντρωση των συνταξιούχων την Τετάρτη 5/10 στις 10 πμ στο Σύνταγμα - Κάλεσμα ΕΡΓΑΣ-Εκπαιδευτικός Όμιλος Συνταξιούχων

October 05, 2022 69

 

Η ΕΡΓΑΣ και ο Εκπαιδευτικός Όμιλος καλούν στη συγκέντρωση Όθωνος και Αμαλίας γωνία στο Σύνταγμα στις 10 το πρωί

ΕΡΓΑΣ-Εκπαιδευτικός Όμιλος Συνταξιούχων

Να μην αφήσουμε κανένα να μας αφαιρέσει τη ζωή μας!

Κάτω η πολιτική της φτώχειας της ακρίβειας και της υποτέλειας!  

Με συγκεντρώσεις σε δεκάδες πόλεις της χώρας απαντούν για μια ακόμα φορά οι συνταξιούχοι σε όλη τη χώρα. Αιτία των κινητοποιήσεων αυτών είναι η προκλητική στάση της κυβέρνησης απέναντι στα δίκαια αιτήματα των απόμαχων της δουλειάς, που διεκδικούν μια καλύτερη σύνταξη δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, καθώς και τη καταβολή των αναδρομικών του 11μηνου του 2012 της βάρβαρης εποχής των μνημονίων.

Την ίδια ώρα που η κυβέρνηση εμπαίζει τη μεγάλη πλειοψηφία των συνταξιούχων αρνούμενη να τους δώσει ακόμα και ψίχουλα, στα φιλοκυβερνητικά μέσα ενημέρωσης οι συνταξιούχοι βομβαρδίζονται με τις ειδήσεις για τις μεγάλες αυξήσεις που θα πάρουν ΟΛΟΙ από την αρχή του καινούριου χρόνου! Πρόκειται για ένα μεγάλο ψέμα!

Ας δούμε όμως τι αυξήσεις θα πάρουν περίπου 1.3 εκατομμύρια συνταξιούχοι, αυτοί που έχουν βγει στη σύνταξη πριν από το Μάη του 2016, όταν ψηφίστηκε ένας από τα χειρότερους ίσως νόμους στην ιστορία της χώρας, γνωστός σαν νόμος Κατρούγκαλου. Η «αύξηση» που θα δοθεί σύμφωνα με τις κυβερνητικές εξαγγελίες για όλους αυτούς θα απορροφηθεί απ’ την προσωπική διαφορά, το κόλπο που έφτιαξε ο νόμος του ΣΥΡΙΖΑ για να μπορεί να μειώνει όποτε θέλει τις συντάξεις, η να μην δίνει ούτε και κάποια ψίχουλα αυξήσεων όπως θα γίνει τώρα με τις κυβερνητικές εξαγγελίες. Αντίθετα οι συνταξιούχοι μετά το 2016 θα δουν αυτές τις πενιχρές αυξήσεις στη σύνταξή τους μέχρι να φτάσουν τις συντάξεις των παλιών γιατί οι δικές τους συντάξεις με το βάρβαρο νόμο Κατγρούγκαλου είναι μειωμένες σε σχέση με τις συντάξεις των παλιών συνταξιούχων. Με λίγα λόγια οι παλιοί μένουν στην ίδια εξαθλίωση και οι καινούριοι θα αισθάνονται ευτυχισμένοι που θα πλησιάσουν τις εξαθλιωμένες αποδοχές  των παλιών! Αυτά είναι τα συνταξιοδοτικά κόλπα του νόμου Κατρούγκαλου και των νόμων Βρούτση, Χατζηδάκη της κυβέρνησης της ΝΔ. Ποιος είπε ότι δεν έχει συνέχεια το κράτος;

Συνάδελφοι

Σε όλη αυτή τη κοροϊδία μία μπορεί να είναι η απάντηση. Ο ενιαίος παρατεταμένος αγώνας εργαζομένων και συνταξιούχων μέχρι να ανατραπεί η άθλια κυβερνητική πολιτική και για να μπει φραγμός και σε οποιαδήποτε άλλη πολιτική που θα σχεδιάσουν να εφαρμόσουν οι όποιοι φωστήρες προκύψουν απ’ τις εκλογές που σύντομα έρχονται.

Όλοι στους δρόμους λοιπόν για να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα μας για να υπερασπιστούμε τη ζωή μας!

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« December 2022 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search