• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Αγωνιστικές κινητοποιήσεις των γιατρών για τις μετακινήσεις στο νοσοκομείο της Κέρκυρας.

October 16, 2022 2396

Αγωνιστικές κινητοποιήσεις των γιατρών γενικότερα σε όλη τη χώρα και ειδικότερα για τις μετακινήσεις από τα νοσοκομεία των Ιωαννίνων και το νοσοκομείο των Φιλιατών στο νοσοκομείο της Κέρκυρας με τις σκανδαλώδεις ελλείψεις σε προσωπικό και τις απαράδεκτες συνθήκες εργασίας

Η Ε.Γ της ΟΕΝΓΕ προκηρύσσει στάση εργασίας την Πέμπτη 13/10, 12:00 με 3:00, για τα νοσοκομεία των Ιωαννίνων και των Φιλιατών

Η ΟΕΝΓΕ ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ & ΦΙΛΙΑΤΩΝ

Για μία ακόμη φορά η κυβέρνηση επιλέγει τη "λύση των μπαλωμάτων" από το ένα νοσοκομείο στο άλλο για να βουλώσει τρύπες, αντί για τη στελέχωση των μονάδων υγείας με μόνιμους γιατρούς. Αυτή τη φορά με εντολή του διοικητή της 6ης ΥΠΕ μετακινούνται παθολόγοι από τα νοσοκομεία των Ιωαννίνων και το νοσοκομείο των Φιλιατών στο νοσοκομείο της Κέρκυρας.

Η Ε.Γ της ΟΕΝΓΕ προκηρύσσει στάση εργασίας την Πέμπτη 13/10, 12:00 με 3:00, για τα νοσοκομεία των Ιωαννίνων και των Φιλιατών.

Απαιτούμε να ανακληθεί άμεσα η εντολή του διοικητή της 6ης ΥΠΕ και να προκηρυχθεί ταυτόχρονα το σύνολο των κενών οργανικών θέσεων της Παθολογικής Κλινικής της Κέρκυρας. Οι ανάγκες του λαού της Κέρκυρας δεν αντιμετωπίζονται με γιατρούς κομήτες από άλλα νοσοκομεία.

Καλούμε τα εργατικά σωματεία και τους μαζικούς φορείς των Ιωαννίνων να δώσουν αγωνιστικό "παρών" στη συγκέντρωση στην πύλη του νοσοκομείου «Χατζηκώστα» την Πέμπτη 13/10 12:00π.μ.

Καλούμε τα εργατικά σωματεία και τους μαζικούς φορείς της Κέρκυρας σε συντονισμό με την Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών και του Σωματείου των εργαζομένων του νοσοκομείου Κέρκυρας να κάνουν δική τους υπόθεση την υπεράσπιση του Νοσοκομείου.

Κλιμακώνουμε συμμετέχοντας μαζικά στην Πανυγειονομική απεργία στις 20 Οκτώβρη και στην Πανελλαδική πανεργατική απεργία στις 9 Νοέμβρη.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search