Βιασμοί ανηλίκων μαζί με άλλα φαινόμενα αγριότητας που δείχνουν την παρακμή της σημερινής κοινωνίας της βίας και της εκμετάλλευσης.

 Βίαζε την 7χρονη αδελφή της γυναίκας του – Το παιδί ζήτησε βοήθεια από τη δασκάλα

Σε ποινή κάθειρξης 18 ετών και 9 μηνών, κατά συγχώνευση καταδικάστηκε 45χρονος από το Ηράκλειο Κρήτης, ο οποίος κακοποιούσε σεξουαλικά την ετεροθαλή αδερφή της γυναίκας του από όταν ήταν 7 χρονών.

Όπως αναφέρει το cretalive.gr, στις αρχές του 2022 η μαθήτρια δημοτικού αποφάσισε να ανοίξει την καρδιά της στη δασκάλα της και της αποκάλυψε ότι από όταν ήταν 7 ετών, μαθήτρια δηλαδή της Α’ δημοτικού, είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον άνδρα της ετεροθαλούς αδερφής της.

Η κακοποίηση είχε συμβεί τόσο μέσα στο σπίτι όσο επίσης στο αυτοκίνητο, σε αποθήκες και χωράφια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το κοριτσάκι αντιμετωπίζει μαθησιακές δυσκολίες, έχει οριακή νοημοσύνη, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, και τους τελευταίους μήνες πριν βρει τη δύναμη να μιλήσει, είχε αλλάξει συμπεριφορά, γεγονός που δεν είχε περάσει απαρατήρητο από τη δασκάλα.

Είναι συγκλονιστικό, ότι το παιδί ξέσπαγε με το παραμικρό σε κλάματα, ενώ «βρεχόταν» στο καρεκλάκι του, μέσα στην τάξη.

Ο 45χρονος  αρνήθηκε τις αποδιδόμενες κατηγορίες και υποστήριξε ότι το κοριτσάκι πιθανότητα θέλησε να εκδικηθεί με αυτόν τον τρόπο επειδή την είχε μαλώσει η αδερφή της για «ανάρμοστη συμπεριφορά».