• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Καταγγελία του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Κέρκυρας για την κλήση της αστυνομίας ενάντια στην ΕΛΜΕ

October 21, 2022 2577

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Καταγγελία για την κλήση της αστυνομίας ενάντια στην ΕΛΜΕ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Κέρκυρας καταγγέλλει την απαράδεκτη, αντισυναδελφική και αντισυνδικαλιστική συμπεριφορά της Διευθύντριας του 4ου Γυμνασίου, η οποία, σύμφωνα με την ΕΛΜΕ Κέρκυρας, όχι μόνο προσπάθησε να παρεμποδίσει την ενημέρωση των εκπαιδευτικών του σχολείου από τον Πρόεδρο της ΕΛΜΕ, αλλά κάλεσε και την Αστυνομία (!) για να τον απομακρύνει από το σχολείο της. Μάλιστα, προχώρησε και ένα βήμα παραπέρα, αφού εξέφρασε τη θέλησή της, να καταθέσει και μήνυση εναντίον του συναδέλφου, ο οποίος βρισκόταν εκεί για να ενημερώσει τους συναδέλφους του Συλλόγου Διδασκόντων για τις κινητοποιήσεις του κλάδου και τη στάση του σωματείου απέναντι στην πολιτική του Υπουργείου. Η συγκεκριμένη διευθύντρια είναι η ίδια που προ μηνών είχε, σύμφωνα με καταγγελίες συναδέλφων, καλέσει πάλι την Αστυνομία για να απομακρύνει καθηγήτρια του σχολείου της, μέσα από το γραφείο της! Πρόκειται για αυταρχική συμπεριφορά και πρακτική που πλήττει όχι μόνο το συνδικαλιστικό δικαίωμα αλλά επιδιώκει να χρησιμοποιήσει τη διευθυντική εξουσία για να πλήξει υπηρεσιακά τους εκπαιδευτικούς.

Σε μια μαύρη περίοδο κατά την οποία το υπουργείο Παιδείας έχει εξαπολύσει δριμύτατη επίθεση στους εκπαιδευτικούς και το δημόσιο σχολείο, που επιδιώκει να εγκαθιδρύσει καθεστώς τρομοκράτησης και αυταρχισμού, που στέλνει στα δικαστήρια τους αγώνες μας και που απειλεί με ραβασάκια, που αδιαφορεί για τις πραγματικές ανάγκες των μαθητών μας, του δημόσιου σχολείου και της κοινωνίας, δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να αμφισβητεί το δικαίωμά μας να αντιστεκόμαστε και να αγωνιζόμαστε συλλογικά ενάντια στις αντιλαϊκές, αντιεκπαιδευτικές πολιτικές.

Δεν θα επιτρέψουμε να αμφισβητηθεί το δικαίωμα στον αγώνα. Εναντιωνόμαστε σε κάθε είδους τρομοκράτηση και αυταρχισμό. Ο συλλογικός αγώνας και η συνδικαλιστική δράση αποτελούν κατάκτηση των εργαζομένων και προστατεύονται από το νόμο.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Κέρκυρας συνεχίζει να δίνει τη μάχη ενάντια στις αντιλαϊκές, αντιεκπαιδευτικές πολιτικές και στην προσπάθεια ποινικοποίησης της συνδικαλιστικής δράσης.

Υπερασπιζόμαστε την ελευθερία και τη συλλογική έκφραση, το θεσμοθετημένο δικαίωμα της συνδικαλιστικής δράσης, αντιπαλεύοντας με όλα τα μέσα κάθε προσπάθεια ποινικοποίησής της και απόπειρα δίωξης των συναδέλφων της ΕΛΜΕ.

 

 

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search