• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Μεγαλειώδης πορεία προς το Α.Τ. Ομονοίας για τη 19χρονη

October 22, 2022 550

 

 
Ποτάμι αλληλεγγύης στο νεαρό κορίτσι που βρήκε το κουράγιο να καταγγείλει το βιασμό της. Ένταση και χρήση χημικών και κρότου λάμψης από την αστυνομία.

Χιλιάδες αλληλέγγυοι στη συγκέντρωση για την 19χρονη κοπέλα που κατήγγειλε τον βιασμό της από δύο αστυνομικούς στο Α.Τ. Ομόνοιας.

Συγκεντρώθηκαν αρχικά στο Μοναστηράκι και με πορεία κατευθύνθηκαν στο αμαρτωλό Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας. Στην κεφαλή της πορείας οι συμμετέχοντας κρατούσαν πανό που έγραφε: «ΕΛ(λ)ΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ - ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ, ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ, ΒΙΑΣΤΩΝ».

Η πορεία είναι εξαιρετικά δυναμική με συνθήματα και παλμό. Καλέστηκε αφού οι δύο αστυνομικοί αφέθηκαν ελεύθεροι με τους περιοριστικούς όρους της εμφάνισης μία φορά τον μήνα σε αστυνομικό τμήμα και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

 

Το ποτάμι οργής που ξεχύθηκε στο δρόμους της Αθήνας αφού έφτασε στο Α.Τ. Ομονοίας γνώρισε την καταστολή. Αστυνομικοί έκανα χρήση κρότου λάμψης και χημικών διαλύοντας την πορεία. Μέρος των συγκεντρωμένων πέταξε κατά των αστυνομικών μολότοφ και πέτρες ενώ η γνωστή «αύρα» έκανε και πάλι την εμφάνισή της.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search