• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Πάτσης σε φραγκοδίφραγκα!

October 27, 2022 669

 

Ο δημοσιογράφος Θανάσης Κουκάκης ερευνά τον τραπεζίτη Σάλλα και πέφτει απάνω σε αποδείξεις ότι ο τραπεζίτης κάνει μπίζνες με κόκκινα δάνεια με τον βουλευτή Πάτση.

Η μπίζνα είναι «Πάτσης ψηφίζει, Σάλλας δανείζει, Πάτσης Σάλλας τρώνε τα σπίτια στο πέντε με επτά τοις εκατό της αξίας τους». Ο δημοσιογράφος υποβάλει αναφορά στη βουλή για τις μπίζνες του βουλευτή και για το πόθεν έσχες. Με το που υποβάλει την αναφορά η ΕΥΠ αρχίζει να παρακολουθεί τον δημοσιογράφο. Συνεδριάζει η επιτροπή πόθεν έσχες και βγάζει λάδι τον βουλευτή Πάτση. Όταν ο δημοσιογράφος διαμαρτύρεται γιατί τον παρακολουθούν η κυβέρνηση ψηφίζει νόμο με τον οποίο ο δημοσιογράφος απαγορεύεται να μάθει γιατί τον παρακολουθούσαν.

Η κυβέρνηση ξέροντας πόσο ωραία πάει η μπίζνα τραπεζίτη – βουλευτή λέει «δεν γαμιέται δώστου μερικά μύρια ακόμη απευθείας αναθέσεις, δικός μας είναι και τον καθαρίζουμε αν το μάθουν. Και οι επιτροπές δικές μας είναι»

Την ίδια ώρα ξεσπά σκάνδαλο παρακολούθησης του Ανδρουλάκη που δεν μπορούν να καλύψουν και ξαναβγαίνει στην επιφάνεια το σκάνδαλο της παρακολούθησης Κουκάκη που ερευνούσε τους τραπεζίτες και τους βουλευτές της κυβέρνησης που κάνανε μπίζνες μαζί. Ο Πάτσης πιάνεται με τη γίδα στην πλάτη να έχει τσεπώσει δικαιώματα είσπραξης δανείων 65 μυρίων πληρώνοντας ( με δάνειο από τον τραπεζίτη) μόνο 4 μύρια. Στην ουσία δεν πλήρωσε δεκαράκι τσακιστό.

Η κυβέρνηση κάνει «αχ τι πάθαμε τον κακούργο τι μας έκανε» και διαγράφει τον Πάτση. Ο Πάτσης, και δικαίως, βγαίνει τώρα και λέει «τι πάθατε ρε; εδώ και χρόνια κάνω αυτή τη δουλειά και το ξέρατε και με καθαρίζατε και με καλύπτατε, τι σκούζετε τώρα;»

Από το φβ του Μανόλη Μαυραντωνάκη

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search