• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

"Όποιος δεν προσαρμόζεται πεθαίνει": Βρέθηκε άστεγο ανήλικο παιδί που κοιμόταν στο δρόμο!

November 22, 2022 687

 

Δεν υπάρχουν λόγια για την εικόνα ενός ανήλικου παιδιού που εντοπίστηκε σήμερα τα ξημερώματα Δευτέρα 21/11/2022, να κοιμάται στο μάρμαρο, έξω από το Δημοτικό Θέατρο Απόλλων, στην Πάτρα.
    
Σοκάρει η είδηση για άστεγο ανήλικο παιδί, αν και το κυβερνητικό δόγμα "όποιος δεν προσαρμόζεται πεθαίνει" μας προσγειώνει στη σκληρή πραγματικότητα της κυριαρχίας της εκμετάλλευσης και της απανθρωπιάς.
Εντοπίστηκε τα ξημερώματα να κοιμάται έξω από το Δημοτικό Θέατρο Απόλλων στην Πάτρα. 

Γροθιά στο στομάχι η εικόνα ενός ανήλικου παιδιού που εντοπίστηκε σήμερα τα ξημερώματα Δευτέρα 21/11/2022, να κοιμάται στο μάρμαρο, έξω από το Δημοτικό Θέατρο Απόλλων, στην Πάτρα.

Περαστικός περί τις 5.30μμ ενημέρωσε τον Σύλλογο το «Χαμόγελο του Παιδιού», άνθρωποι του οποίου έσπευσαν στο σημείο και περιέθαλψαν με τη συνδρομή της Άμεσης Δράσης Πατρών σύμφωνα με το pelop.gr. Ο μικρός μεταφέρθηκε αρχικά στο 2ο Ασυνομικό Τμήμα και στη συνέχεια με εισαγγελική εντολή και συνοδεία υπαλλήλων του «Χαμόγελου» στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων.

 Ο Φ…. έδειχνε πολύ χαρούμενος που φόρεσε κάλτσες (τόσο που ζήτησε να του βγάλουν φωτογραφία ενώ φοράει κάλτσες), που έκανε μπάνιο με ζεστό νερό και ζήτησε να σκεπαστεί με κουβέρτα και να τυλιχτεί ζεστά καθώς συνέχεια κρύωνε!

Όπως έγινε γνωστό από τη διερεύνηση των αρχείων βρέθηκαν καταγγελίες, ενημέρωση σε εισαγγελία και κλήσεις σε άμεση δράση. Από την Αστυνομία υπήρξε η ενημέρωση πως η μητέρα του παιδιού, είναι στη φυλακή και ο πατέρας του που δεν τον έχει αναγνωρίσει, είναι πλανόδιος μουσικός συνήθως υπό την επήρεια αλκοόλ. Υπάρχει μία θεία που και αυτή έχει απασχολήσει τις αρχές. Στο παιδί κοντά στο νοσοκομείο βρίσκονται άνθρωποι του Συλλόγου.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search