Print this page

Πετάνε στο δρόμο άνεργη γυναίκα με δύο παιδιά

November 23, 2022 450

 

Fund πετάει στο δρόμο άνεργη μητέρα με δύο παιδιά 10 και 14 χρόνων που πηγαίνουν σχολείο. Η γυναίκα έχασε το σπίτι της και κινδυνεύει να μείνει στο δρόμο μέσα στο χειμώνα, αφού από το fund δεν της επιτρέπουν ούτε καν να πληρώνει κάποιο μίσθωμα για να παραμείνει μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς. «Με πετάνε έξω, άνεργη, με δύο παιδάκια. Κυριολεκτικά είμαι σε άθλια κατάσταση. Δεν ξέρω τι να κάνω» είπε η ίδια με ραγισμένη φωνή, μιλώντας στον ΑΝΤ1. «Έρχονται τα Χριστούγεννα και δεν ξέρω πού θα μείνω. Τρέμω και εγώ και τα παιδιά μου… Όποιος με ακούει, θέλω να με καταλάβετε, δεν είμαι καλά, χρειάζομαι βοήθεια, δεν ξέρω τι άλλο να κάνω» είπε με απόγνωση η άνεργη μητέρα.

Το χρέος της άνεργης μητέρας είναι 54.000 ευρώ. Αφορά ένα σπίτι 70 τετραγωνικών που αγόρασε το 2006 για 210.000 χιλιάδες ευρώ, για το οποίο είχε πάρει δάνειο 60.000 ευρώ.  Αξίζει να σημειωθεί ότι η Τράπεζα πούλησε το κόκκινο δάνειο στο Fund για 5.000 ευρώ περίπου!

Το Fund εκβιάζει τώρα την άνεργη γυναίκα ζητώντας της να παραιτηθεί από την ανακοπή που κατέθεσε η δικηγόρος της μετά την κατακυρωτική έκθεση. Μόνο τότε θα της επιτρέψει να μείνει μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς! Αλλιώς σε μία εβδομάδα θα βρεθεί στο δρόμο!

Να μην την αφήσουμε μόνη…

ΠΗΓΗ: artinews.gr

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.