• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Απύθμενο θράσος εξουσιολάγνου/ων

November 26, 2022 659

ΠΗΓΗ: eksegersi.gr

Αναρωτιόμασταν: Ο Μήτσος ο Παπαδημούλης δεν θα κάνει κάποιο σχόλιο για την Κιβωτό, για τον παπά και την παπαδιά, που που με δική του εισήγηση τους είχε απονεμηθεί το βραβείο του «Ευρωπαίου Πολίτη της χρονιάς»; Χθες πληροφορηθήκαμε ότι ο ο Μήτσος ο Παπαδημούλης τοποθετήθηκε, σε συνέντευξη που έδωσε προχθές από το στούντιο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο, παρέα με τον Κώστα Αρβανίτη.

Διαβάζουμε, λοιπόν, πως «ο Δ. Παπαδημούλης υπογράμμισε ότι έχουν προκαλέσει σοκ οι αποκαλύψεις για την Κιβωτό του Κόσμου». Εμείς μια απλή ερώτηση θέλουμε να κάνουμε. Οταν ο Μήτσος ο Παπαδημούλης έκανε τη σχετική εισήγηση στο Ευρωκοινοβούλιο (και δούλεψε στο παρασκήνιο για να περάσει η εισήγησή του), δεν είχε κάνει προηγουμένως μια στοιχειώδη έρευνα; Δεν λέμε να μάθει αν ισχύουν όλ’ αυτά που αποκαλύπτονται σήμερα, αλλά να κοιτάξει για παράδειγμα με τι αυτοκίνητα κυκλοφορούσαν ο παπάς και η παπαδιά, τι περιουσιακά στοιχεία είχε μαζέψει το μαγαζί (έμπειρος στο real estate είναι ο Μήτσος), πώς ήταν επενδεδυμένο το γραφείο του παπά και της παπαδιάς στο κτίριο διοίκησης (δεν μπορεί ο ιδιοκτήτης τόσων διαμερισμάτων Μήτσος να μην είναι σε θέση να διακρίνει το πανάκριβο μάρμαρο Διονύσου στο πάτωμα).

Πώς ονομάζεται αυτός που κάνει μια τέτοια πρόταση και χρησιμοποιεί τις «άκρες» του για να υλοποιηθεί, αφήνοντας μάλιστα στην απέξω το κόμμα του και τους συναδέλφους του στην Ευρωβουλή και μετατρέποντάς το σε προσωπική του υπόθεση; Τυχοδιώκτης, αμοραλιστής, ψηφοθήρας κτλ. κτλ. Ξαναδείτε το βίντεο με την αηδιαστική σόλο εμφάνιση του Παπαδημούλη στο πλευρό του παπά.

Διαβάζουμε: «Επίσης [ο Δ. Παπαδημούλης] σημείωσε ότι αν όσα καταγγέλλονται είναι αλήθεια θα ζητήσει από το Ευρωκοινοβούλιο να αφαιρεθεί το βραβείο του Ευρωπαίου Πολίτη από την Κιβωτό του Κόσμου». Ακόμη και τώρα δεν είναι σίγουρος! Δεν αναφερόμαστε στην ποινική διάσταση των πραγμάτων, αλλά στην πολιτική και κοινωνική διάσταση των πραγμάτων, που θα έπρεπε πρωτίστως να απασχολεί έναν «αριστερό» πολιτικό. Δεν έχει καταλάβει ο Παπαδημούλης τι «έπαιζε», ώστε να ζητήσει αμέσως να αφαιρεθεί το βραβείο που ο ίδιος φρόντισε να δοθεί στον παπά; Περιμένει κάποια δικαστική απόφαση στο μέλλον;

Εχει κι άλλο, όμως. Ο Παπαδημούλης «τόνισε ότι η φροντίδα των παιδιών θα πρέπει να είναι αρμοδιότητα του κράτους»! Αυτός που έδωσε μάχη για να βραβευτεί ένας ιδιώτης μαγαζάτορας της «φροντίδας για τα παιδιά» έχει το θράσος να υποστηρίζει ότι αυτή θα πρέπει να είναι αρμοδιότητα του κράτους! Αν δεν είδατε το βίντεο, δείτε το. Στην αρχή είναι η δήλωση του Παπαδημούλη, που παρουσιάζει ένα ιδιωτικό μαγαζί σαν «εκπρόσωπο της άλλης Ελλάδας», δηλώνει ο ίδιος… εθελοντής και καλεί τον κόσμο να το στηρίξει!

Ποια είναι η αλήθεια; Ο Παπαδημούλης στήριζε το μαγαζί του παπά, κάνοντας μέσω αυτής της στήριξης την προσωπική του ψηφοθηρική εκστρατεία (ας μην ξεχνάμε ότι οι ευρωβουλευτές αναζητούν σταυρούς απ’ όλη την επικράτεια και όχι από μια εκλογική περιφέρεια).

Διαβάζουμε: «Ο Κώστας Αρβανίτης πρόσθεσε πως “όταν αναθέτεις σε ΜΚΟ και ιδιώτες την πρόνοια των παιδιών τότε αυτό είναι το πρώτο λάθος. Το δεύτερο είναι ότι χρειάζονται αυστηροί έλεγχοι“». Σοβαρά τώρα; Ο ΣΥΡΙΖΑ κατά των ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται σε όλο το φάσμα των προνοιακών υπηρεσιών; Θα μας πέσει η… κιβωτός στο κεφάλι. Κι άμα είναι έτσι, ρε Αρβανίτη, γιατί δε διαφώνησες με την εισήγηση για βράβευση του παπα-Κιβωτού; Και κάτι ακόμη: τεσσεράμισι χρόνια ήσασταν κυβέρνηση. Πόσους ελέγχους κάνατε στο μαγαζί του παπά και της παπαδιάς και στα άλλα μαγαζιά τέτοιου τύπου; Κανέναν!

Ο Κ. Αρβανίτης «ανέφερε ακόμη ότι τέτοια θέματα χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής γιατί οι άνθρωποι δεν πρέπει να αποτελούν αναλώσιμο τηλεοπτικό προϊόν». Δάσκαλε που δίδασκες… Οταν ο Παπαδημούλης έκανε τηλεοπτικό προμόσιον παρέα με τον παπά και την παπαδιά, χρησιμοποιώντας παιδιά σαν «γλάστρες», ήταν καλά; Και ποιοι άνθρωποι «δεν πρέπει να αποτελούν αναλώσιμο τηλεοπτικό προϊόν», ο παπάς με την παπαδιά ή τα παιδιά; 

Οταν η αναφορά είναι γενική, τότε είναι πονηρή. Ξέρετε γιατί; Γιατί το «κόμμα των ΜΚΟ» δε θέλει να ξύσει πληγές. Θέλει το πράγμα να σταματήσει στην αλλαγή ιδιοκτησίας στο μαγαζί του παπά και της παπαδιάς. Κι αυτό να γίνει όσο το δυνατόν πιο «βελούδινα». Για να συνεχίσουν οι άλλοι το «έργο» τους, ως εκπρόσωποι της… «κοινωνίας των πολιτών».

Ο Παπαδημούλης «σχολίασε ότι τους ίδιους ανθρώπους που τους έπιασε κοινωνική ευαισθησία με την Κιβωτό, φρόντισαν ώστε να πέσει στα μαλακά ο Λιγνάδης». Σωστό είν’ αυτό, αλλά οι τελευταίοι που δικαιούνται να το πουν είναι οι συριζαίοι και ιδιαίτερα ο Παπαδημούλης. Εκτός αν επιδιώκουν κάποιου τύπου συμψηφισμό…

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search