Print this page

Ποιος θυμάται τις αθλιότητες του Τζήμερου για τον δολοφονημένο Αλέξη Γρηγορόπουλο;

December 06, 2022 566
Ο Θάνος Τζήμερος, στην προσπάθειά του να κερδίσει λίγα λεπτά δημοσιότητας, έχει αποδείξει ότι όλα είναι δυνατά. Ακόμα και να ξεπεράσει τον εαυτό του σε αθλιότητα...

Λαμβάνουμε απολύτως υπόψη μας το λέρωμα που προκαλεί η ενασχόληση με τον Θάνο Τζήμερο. Και δεσμευόμαστε ότι η όποια αναφορά μας στο πρόσωπό του («ασχοληθείτε μαζί μου») αν ποτέ επαναληφθεί, θα τοποθετηθεί στον κατάλληλο χρόνο και χώρο: Όταν θα έρθει προς συζήτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής το θέμα των σκουπιδιών...

Αν και δεν υπάρχει κάποια κλίμακα οχετού για τις δημόσιες τοποθετήσεις και αναρτήσεις στα social media, ο Θάνος Τζήμερος θυμίζει τον μοναχικό δρομέα μεγάλων αποστάσεων που προσπαθεί κάθε φορά να ξεπεράσει τον εαυτό του.

 

Και αν τον δρομέα χαρακτηρίζει, πολλές φορές, η ευγενής άμιλλα και το ευ αγωνίζεσθαι, δυστυχώς για τον πρόεδρο της «Δημιουργίας, Ξανά» η πορεία προς τον κατήφορο συνοδεύεται από μεγάλη δόση μικροψυχίας και απανθρωπισμού.

Εμείς μόνο αυτό έχουμε να πούμε: Για τη μισανθρωπία δεν υπάρχει εμβόλιο. Πρέπει να το παλέψει μόνος του.

Παραθέτουμε χωρίς περαιτέρω σχόλια τις αναρτήσεις του...

tzimeros
 

 

tzimeros

 

Σχολιάζοντας την κατάθεση λουλουδιών στο σημείο όπου έπεφτε νεκρός ο Γρηγορόπουλος, έγραψε στο Twitter:

«Γιατί κατέθεσε η ΑΔΕΔΥ λουλούδια στο σημείο που σκοτώθηκε ο Γρηγορόπουλος; Γιατί αν ζούσε, θα είχε ήδη διορισθεί στο Δημόσιο».

Ο «εξομολογημένος φασίστας» μας έχει συνηθίσει να ανεβάζει όλο και πιο ψηλά τον πήχη της πολιτικής αθλιότητας. Ωστόσο είναι απολύτως λάθος να θεωρείται ότι αποτελεί απλά ένα θύμα των νεοφιλελεύθερων περικοπών στις δαπάνες στον τομέα ψυχιατρικής και ψυχικής υγείας.

Είναι ο άνθρωπος που, τον Οκτώβριο του 2011, έστειλε στην Ανγκελα Μέρκελ, μια δακρύβρεχτη ανοιχτή επιστολή:  «Αν ήμουν στη θέση σας, θα έλεγα να πάει στο διάολο αυτή η απαίσια χώρα» έγραφε, μεταξύ άλλων.

Άλλο κρούσμα, η επιεικώς απαράδεκτη δήλωσή του για τους φοιτητές με το μαγκάλι στη Λάρισα. «Οι άτυχοι νέοι της Λάρισας ήταν θύματα και του φόρου (σ.σ.: στο πετρέλαιο) και της Παιδείας: κανείς δεν τους δίδαξε την ιδιότητα του μονοξειδίου του άνθρακα».

Είναι ο ίδιος που χλεύασε τη μάνα του Παύλου Φύσσα και υποστήριξε ότι ο τελευταίος ήταν και αυτός δολοφόνος, απλά δεν κράταγε μαχαίρι.

Με σειρά παραληρηματικών tweets ο Θάνος Τζήμερος εξακολουθεί να προκαλεί λίγο μετά την απόφαση για καταδίκη της νεοναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή» ανασύροντας την ανιστόρητη «θεωρία των δύο άκρων», μιλώντας για ίσες αποστάσεις και ευθύνες και βρίσκοντας την ευκαιρία να επιτεθεί στην Αριστερά και το αντιφασιστικό κίνημα: «Δεν είναι ακροδεξιοί ο χρυσαυγίτες. Εθνικοσοσιαλιστές είναι. Δηλαδή αριστεροί. Πρωτοξάδερφα του ΚΚΕ. Αυτοί ήθελαν να φέρουν την ΑΡΙΣΤΕΡΗ εθνικιστική δικτατορία του Μιχαλολιάκου και οι άλλοι θέλουν να φέρουν την ΑΡΙΣΤΕΡΗ διεθνιστική δικτατορία του Κουτσούμπα. #κκε_η_σειρα_σου».

Είναι ο πρώτος που επικρότησε το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας για την κατάργηση του ασύλου στα Πανεπιστήμια στη συνέχεια ζήτησε να απολυθούν οι μισοί εκπαιδευτικοί.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Συμφωνώ με ΟΛΑ. Υπάρχει όμως κάτι που υπονομεύει την εφαρμογή τους: οι άνθρωποι που θα κληθούν να τα εφαρμόσουν. Αν δεν απολυθούν οι μισοί τουλάχιστον "εκπαιδευτικοί", ινστρούχτορες του σταλινισμού, προκοπή στην Παιδεία δεν γίνεται».

Και λίγο αργότερα σημειώνει: «Τα παιδιά μας τα «διδάσκουν» – εκτός των πάντα υπαρχουσών λαμπρών εξαιρέσεων – αγράμματοι σταλίνες τεμπελχανάδες»

Ο Θάνος Τζήμερος, λοιπόν, που κατηγορήθηκε από πρώην στελέχη του «κόμματός» του (Δημιουργία, ξανά!) για τηλεφωνικές υποκλοπές και παρατυπίες στους οικονομικούς λογαριασμούς, ανίκανος ακόμη και το βασικό πτυχίο να πάρει, παράτησε το πανεπιστήμιο κι από τότε το πρόβλημά του είναι οι μαρξιστές. Και ως γνήσιος ακραίος νεοφιλελεύθερος, παλιότερα δημοσιοποιούσε προσωπικά τους στοιχεία και ζητούσε την άμεση καρατόμησή τους.

Γράφει ο Θ. Τζήμερος: «Τρεις μαρξιστές λοιπόν (αναφέρεται στους Παυλίδη - Γρόλλιο - Λιάμπα), με διαφορετικές αφετηρίες, βρέθηκαν στο ΑΠΘ στο ειδικό (και εύγλωττο) τμήμα «Δ. Γληνός» και καλλιεργούν τα νέα επαναστατικά φυντάνια με τις ευλογίες δεξιών και (πολύ περισσότερο) αριστερών κυβερνήσεων, τα οποία με τη σειρά τους θα διαιωνίσουν το "ήθος" και τις "αξίες" του μαρξισμού στο ελληνικό πανεπιστήμιο στέλνοντας επαναστατικά ΜMS με το τελευταίο μοντέλο του iphone τους που τους το πληρώνουμε εγώ κι εσύ, ταλαίπωρε φορολογούμενε».

Και ολοκληρώνει το σχόλιό του με την αγχώδη έκκληση: «Διαδώστε! Η άλωση των ΑΕΙ από τους ομιλούντες σκελετούς του σταλινικού μουσείου είναι πολύ πιο σοβαρή απ' ό,τι νομίζουμε». 

Όπως είπαμε ο γνωστός νεοφιλελεύθερος, Θάνος Τζήμερος, στην προσπάθειά του να κερδίσει λίγα λεπτά δημοσιότητας, έχει αποδείξει ότι όλα είναι δυνατά. Ακόμα και να ξεπεράσει τον εαυτό του σε αθλιότητα..

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.