• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

ΑΣΕ/ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών Κέρκυρας: Το μήνυμα της απεργίας

February 20, 2020 5740

 

 

Χαιρετίζουμε τους δεκάδες συναδέλφους μας μόνιμους και αναπληρωτές που σήμερα έστειλαν μήνυμα πως η κυβέρνηση δεν έχει την έγκριση των εργαζομένων για να υλοποιήσει το τερατούργημα που μετατρέπει την Κοινωνική Ασφάλιση από δικαίωμα σε εμπόρευμα, ανοίγοντας το δρόμο για την ιδιωτική ασφάλιση, στέλνοντας τους εργαζόμενους στα νύχια των ιδιωτικών ασφαλιστικών εταιρειών και των επιχειρηματιών της Υγείας. 

Η μαζική και μεγάλη σε όγκο απεργιακή απάντηση που δόθηκε σήμερα από όλους τους εργαζόμενους, δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, μας γεμίζει δύναμη και θάρρος για να συνεχίσουμε τον αγώνα  για Δημόσια και Δωρεάν Κοινωνική Ασφάλιση! Είμαστε πεπεισμένοι ότι νίκες και κατακτήσεις μπορούμε να έχουμε μόνο μέσα από ένα κίνημα μαζικό, δυνατό, με σωστό προσανατολισμό, μέσα από την κοινή πάλη με τους γονείς των μαθητών μας, τους μαθητές μας και τους υπόλοιπους εργαζόμενους. Σε αυτό το σκοπό δίνουμε και θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις μας.

Το ζήτημα της κοινωνικής ασφάλισης μας αφορά ΟΛΟΥΣ. Συνεχίζουμε την πάλη για να αποσυρθεί ο κατάπτυστος νόμος Κατρούγκαλου - Βρούτση, οι συντάξεις πείνας που τσακίζουν τόσο τους σημερινούς συνταξιούχους όσο και τους νέους εργαζόμενους που εργάζονται με ευέλικτες μορφές εργασίας και κακοπληρωμένα. Καλούμε τις συνδικαλιστικές οργανώσεις σε κάθε κλάδο και σε όλη τη χώρα να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις, να αξιοποιήσουν κάθε μορφή πάλης, να οργανώσουν νέα μεγάλη αγωνιστική κινητοποίηση

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search