• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Πολιτικό προσωπικό έχουμε στην χώρα μας ή μια διακομματική μαφιόζικη συμμορία;

December 20, 2022 632
ΠΗΓΗ: ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

Τι ζούμε καθημερινά μα τον θεοδιάολο!!! Δεν προλάβαμε να σχολιάσουμε ότι ο Δημήτρης Αβραβόπουλος "νοίκιασε τιμητικά" το όνομα του με μίσθωμα 5.000 ευρώ τον μήνα -καλά που είναι και ο ξένος τύπος και μαθαίνουμε τους τρόπους που συμπληρώνουν το πενιχρό εισόδημα οι νεοδημοκράτες και Πασόκοι ευρωβουλευτές- στην αμαρτωλή ΜΚΟ του Παντσέρι, σκάει στην δημοσιότητα και η ιστορία μιας άλλης αρπαχτής, που έχει πρωταγωνιστές την γνωστή Εύα και τον πασίγνωστο Αδωνι. 

Αυτή την περίπτωση την φέρνει στον αφρό δημοσίευμα της εφημερίδας "Δημοκρατία" και έτσι μαθαίνουμε για άλλη μια ληστεία του ιδρώτα όλων, όσων μας προσφέρουν το ¨κοροϊδία pass" για να αντιμετωπίζουμε το όργιο ακρίβειας και κερδοσκοπίας που μας έχουν επιβάλλει.

Πάντως τίποτα δε είναι τυχαίο. Θυμάστε πριν κάποιο καιρό που είχε κυκλοφορήσει μια φωτογραφία τραβηγμένη στο Άμπου Ντάμπι, στην οποία εμφανίζονται ο  αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής, Μαργαρίτης Σχοινάς, η πρώην ευρωβουλεύτρια του ΠΑΣΟΚ, Εύα Καϊλή. καθώς και ένα πρόσωπο "χαμηλών τόνων με γνωστές τις σχέσεις του με τον διεθνή επιχειρηματικό κόσμο από την θητεία του σαν στέλεχος του Ευρωπαϊκού Ταμείου Επενδύσεων και νυν υφυπουργός Ανάπτυξης υπό τον Αδωνη Γεωργιάδη ο κ. Γιάννης Τσακίρης";  

Δείτε τώρα και άλλο ένα νήμα που δένει την Εύα Καϊλή με το κυβερνητικό στέλεχος που προΐσταται μαζί με τον Αδωνι στο υπουργείο αισχροκέρδειας και ακρίβειας. 
(Ρε παιδιά πολιτικό προσωπικό έχουμε στην χώρα μας ή μια διακομματική μαφιόζικη συμμορία;).

Ένα απόσπασμα από το δημοσίευμα της εφημερίδας "Δημοκρατία" 

Η ΜΚΟ Κύτταρο Εναλλακτικών Αναζητήσεων Νέων (ΚΕΑΝ) έχει ευνοηθεί με κρατικό χρήμα πάνω από 1.100.000 ευρώ μόνο τον τελευταίο χρόνο

Μία ακόμη ΜΚΟ περιστρέφεται γύρω από το σύστημα που είχε δημιουργήσει η Εύα Καϊλή μαζί με την αδελφή της και όπως φαίνεται έχει ευνοηθεί με κρατικό χρήμα πάνω από 1.100.000 ευρώ μόνο τον τελευταίο χρόνο από τα προγράμματα Μετανάστευσης και Εσωτερικών Υποθέσεων. Μάλιστα, τα έργα που έχει αναλάβει η συγκεκριμένη ΜΚΟ έχουν ενταχθεί και στις δημόσιες επενδύσεις, με υπογραφή του καλού συνεργάτη του Αδώνη Γεωργιάδη, υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Γιάννη Τσακίρη, όπως απαιτείται σε αυτές τις περιπτώσεις.

 

Ο λόγος για τη ΜΚΟ Κύτταρο Εναλλακτικών Αναζητήσεων Νέων (ΚΕΑΝ), η οποία ασχολείται με έναν αχταρμά θεμάτων, όπως οι νέες τεχνολογίες, το περιβάλλον, ο αθλητισμός, ο πολιτισμός, ο άνθρωπος και ασφαλώς η κοινωνία, πάντα με επίκεντρο, όπως υποστηρίζει, τους νέους. Γενικός γραμματέας στη συγκεκριμένη ΜΚΟ είναι η Ματίνα Κανάκη, η οποία, όπως αποκαλύφθηκε την περασμένη εβδομάδα, πρωταγωνιστεί σε όλες τις δραστηριότητες των αδελφών Καϊλή, γι’ αυτό και της αποδόθηκε ο χαρακτηρισμός «πρόσωπο-κλειδί»....

Για να γίνει κατανοητή όλη η σύνδεση του συγκεκριμένου συστήματος αρκεί να αναφέρουμε ότι στο ELONtech η Εύα Καϊλή εμφανίζεται με την ιδιότητα του μέλους του διοικητικού συμβουλίου, ενώ η αδελφή της με εκείνη του εκτελεστικού διευθυντή. Στο ΚΕΑΝ, από την άλλη, κεντρική ομιλήτρια ήταν συχνά η Εύα Καϊλή, με την ιδιότητά της ως ευρωβουλευτού αλλά και ως αντιπροέδρου του Ευρωκοινοβουλίου τους τελευταίους μήνες, όπως και η αδελφή της Μανταλένα με την ιδιότητα της εκπροσώπου του Made Group.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search