• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Τραγωδία με νεκρό βρέφος στη θαλάσσια περιοχή της Λέσβου

December 21, 2022 462

Τραγωδία: Οι αρχές της Λέσβου εντόπισαν σήμερα το πτώμα ενός μωρού σε προχωρημένη σήψη στη θαλάσσια περιοχή «Άγιος Ερμογένης». Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, εκτιμάται ότι νεκρός βρέφος προέρχεται από ναυάγιο βάρκας με πρόσφυγες και μετανάστες, στην περιοχή Τσίλια κοντά στην είσοδο του κόλπου της Γέρας το οποίο και δεν είχε γνωστοποιηθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες της Εφ.Συν., μία μητέρα από τους διασωθέντες μετανάστες είχε δηλώσει τότε ότι έχασε το μωρό της.

Ένας μεγάλος υγρός τάφος έχει γίνει το Αιγαίο, με τη μία τραγωδία να διαδέχεται την άλλη. Λίγες ημέρες πριν, ακόμη ένα βρέφος προσφυγόπουλο είχε ανασυρθεί νεκρό από την θάλασσα. 

Η σημερινή ανακοίνωση του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος ανέφερε ότι από εκείνο το ναυάγιο είχαν εντοπισθεί και συλληφθεί 45 μετανάστες από την Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού:

«Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης για την ύπαρξη σορού βρέφους στη θαλάσσια περιοχή “ΑΓΙΟΣ ΕΡΜΟΓΕΝΗΣ” ν. Λέσβου.
Στο σημείο έσπευσαν στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου εντόπισαν επί της ακτής σορό βρέφους, σε προχωρημένη σήψη.
Η σορός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης “ΒΟΣΤΑΝΕΙΟ” προς διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Β. Αιγαίου.
Γνωρίζεται ότι την 9/12/2022 αποβιβάστηκαν στη θαλάσσια περιοχή “ΤΣΙΛΙΑ” ν. Λέσβου 45 αλλοδαποί, το σύνολο των οποίων εντοπίστηκε και συνελήφθη σε ορεινή περιοχή από στελέχη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λέσβου.
Μετά τον εντοπισμό τους, 24χρονη αλλοδαπή εξ αυτών, δήλωσε πτώση του βρέφους της εντός θαλασσίου ύδατος πριν την αποβίβαση των αλλοδαπών στην ακτή, περιστατικό για το οποίο διεξήχθησαν έρευνες από περιπολικά σκάφη και περιπολικά οχήματα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., με αρνητικά αποτελέσματα.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης
».

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search