• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Το θέμα των επαγγελματικών δικαιωμάτων των αποφοίτων του ΤΤΗΧΕ του Ιονίου Πανεπιστημίου στη Βουλή με ερώτηση του Δ. Μπιάγκη

June 13, 2020 4422

 

 

Ο Βουλευτής Κέρκυρας του Κινήματος Αλλαγής, κ. Δημήτρης Μπιάγκης με την υπ’ αριθμόν Α.Π.: 7299/12-6-2020 Ερώτησή του προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, κ. Νίκη Κεραμέως ζητάει να μάθει τι θα γίνει με τα «επαγγελματικά δικαιώματα αποφοίτων του Τμήματος Ήχου και Εικόνας του Ιονίου Πανεπιστημίου».

 

Στην Ερώτησή του, ο Βουλευτής υποστηρίζει ότι: «μέχρι και σήμερα δεν έχουν κατοχυρωθεί επαγγελματικά δικαιώματα για τους αποφοίτους, παρά τις ενέργειες του Τμήματος Τεχνών Ήχου και Εικόνας να προβεί σε όλες τις νόμιμες διαδικασίες για την κατοχύρωση των επαγγελματικών δικαιωμάτων των αποφοίτων του. Αποτέλεσμα όλων των ανωτέρω είναι μετά την ολοκλήρωση του προπτυχιακού προγράμματος σπουδών διάρκειας δέκα (10) εξαμήνων και την ολοκλήρωση του Προγράμματος Σπουδών Πιστοποίησης Παιδαγωγικής και Διδακτικής Επάρκειας διάρκειας τριών (3) εξαμήνων οι απόφοιτοι, ενώ έχουν όλα τα απαραίτητα επιστημονικά εφόδια να μην έχουν τη δυνατότητα να εργαστούν στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση καθώς δεν έχουν ενταχθεί σε έναν κλάδο ΠΕ της εκπαίδευσης. Αλλά και γενικότερα δεν έχουν τη δυνατότητα εργασίας στον επαγγελματικό τους κλάδο, είτε στον ιδιωτικό είτε στο δημόσιο τομέα, παρά τις γνώσεις και την κατάρτιση που διαθέτουν».

Με βάση τα παραπάνω, ο Βουλευτής αιτείται από την Υπουργό να τον ενημερώσει σε ποιες ενέργειες σκοπεύει να προχωρήσει προκειμένου να αναγνωρισθούν και να κατοχυρωθούν τα επαγγελματικά τους δικαιώματα για τους αποφοίτους του Τμήματος Τεχνών Ήχου και Εικόνας.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search