Print this page

Δόμνα Μιχαηλίδου: Overdose ηλιθιότητας - Στοχοποίησε τη 12χρονη - θύμα βιασμού & μαστροπείας στον Κολωνό

January 19, 2023 705

Το διαβάζουμε στην ιστοσελίδα της "Αυγής" και δεν μπορούμε να το πιστέψουμε! Η υφυπουργός  Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου ή είναι πανηλίθια, ή το όνομα της είναι συνώνυμο της πολιτικής αλητείας! 

Αποκάλυψε δημόσια που βρίσκεται σήμερα η 12χρονη που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας στον Κολωνό, όπως αποκάλυψε η δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης, Ασπασία Ταραχοπούλου, στοχοποιώντας για μια ακόμη φορά, το κακοποιημένο κοριτσάκι!!!

«Προσπαθούμε τόσο καιρό να διαφυλάξουμε τα στοιχεία και τον τόπο διαμονής του παιδιού ως κόρη οφθαλμού, έχω παρακαλέσει όλους τους δημοσιογράφους και τους παρουσιαστές προσωπικά και ενώ προσπαθούμε να προστατέψουμε το παιδί με νύχια και με δόντια, έρχεται η υφυπουργός και αποκαλύπτει πού βρίσκεται η 12χρονη, σε ποιο σχολείο πηγαίνει η ίδια και ο αδελφός της», κατήγγειλε η δικηγόρος της οικογένειας.

Η "φεγγαρόφωτη" κατά Σάκη Μουμτζή, η Overdose ηλιθιότητας, ανηθικότητας αλαζονείας και ξεδιαντροπιάς, αυτή την φορά δεν έκανε κάποιες γελοίες δηλώσεις, όπως τότε που "ανακάλυψε" τα τρομερά και επικίνδυνα όπλα, που είχαν οι φοιτητές της ΑΣΟΕΕ, για να προσπεράσεις με ειρωνεία και χλευασμό τα λεγόμενα της.  Αυτό που έκανε αυτή η "άριστη" είναι εγκληματικό και δυστυχώς ο δημόσιος λόγος δεν μας επιτρέπει να χρησιμοποιήσουμε το λεξιλόγιο που αρμόζει για να σχολιάσουμε την συμπεριφορά της. 

***

Γράφει ο mitsos175

 

«Για σειρά ψευδών και για υπονόμευση της επιβαλλόμενης προστασίας της ανωνυμίας της 12χρονης που είχε πέσει θύμα των παιδοβιασμών στον Κολωνό κατήγγειλε την υφυπουργό Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου, η δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Ασπασία Ταραχοπούλου. Μιλώντας στον Ρ/Σ "105,5 Στο Κόκκινο", η Ασπασία Ταραχοπούλου κατηγόρησε την Δόμνα Μιχαηλίδου ότι "το μόνο ακριβές που είπε", απαντώντας στη Βουλή σε ερώτηση του βουλευτή Κλέωνα Γρηγοριάδη, είναι "ότι η πρόνοια είναι ζήτημα της Πολιτείας και όχι αλληλέγγυων ομάδων", τονίζοντας ωστόσο πως το παιδί στοχοποιήθηκε απροκάλυπτα.

"Προσπαθούμε τόσο καιρό να διαφυλάξουμε τα στοιχεία και τον τόπο διαμονής του παιδιού ως κόρη οφθαλμού, έχω παρακαλέσει όλους τους δημοσιογράφους και τους παρουσιαστές προσωπικά και ενώ προσπαθούμε να προστατέψουμε το παιδί με νύχια και με δόντια, έρχεται η υφυπουργός και αποκαλύπτει πού βρίσκεται η 12χρονη, σε ποιο σχολείο πηγαίνει η ίδια και ο αδελφός της", κατήγγειλε η δικηγόρος της οικογένειας. Επίσης, κατήγγειλε ότι είναι ψευδής ο ισχυρισμός της υπουργού πως δέχεται η μικρή κατ’ οίκον διδασκαλία. "Έχουμε κάνει πολλές αιτήσεις και ουδείς έχει ανταποκριθεί ως σήμερα", συνέχισε, για να προσθέσει ότι η μόνη παροχή από το κράτος ως τώρα είναι ένας παιδοψυχολόγος που "πρέπει να κάνει 100 χιλιόμετρα πήγαινε-έλα για να δει το παιδί". "Δεν έχουμε καμία βοήθεια, δεν υπάρχει καμία κοινωνική μέριμνα για την οικογένεια από την Πολιτεία. Μόνο από ιδιώτες αλληλέγγυους. Η Πολιτεία έχει δώσει μόνο δύο γάλατα εβαπορέ και δύο πακέτα μακαρόνια", συνέχισε η Ασπασία Ταραχοπούλου, αποκαλύπτοντας, μάλιστα, ότι ο γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Γιώργος Σταμάτης, έχει υποσχεθεί εδώ και μήνες μία κουκέτα "γιατί τα δύο αδέλφια κοιμούνται σε έναν σπασμένο καναπέ", και ακόμη δεν έχει ούτε αυτό γίνει πράξη». (Πηγή)

Δεν πρόκειται ούτε περί λάθους, ούτε περί ηλιθιότητας. Υπάρχει οργανωμένη προσπάθεια από την κυβερνητική συμμορία όχι μόνο ξεπλύματος των παιδεραστών, αλλά κατατρομοκράτησης της οικογένειας του θύματος με σκοπό να τους κλείσουν το στόμα.

Είναι πλέον θέμα διεθνών οργανώσεων. Οι παιδεραστές, εγκληματίες της ΝΔ πρέπει να τιμωρηθούν. Όσοι περιμένουν τα εκατοντάδες ονόματα των μπάτσων, πολιτικών, παπάδων, ΑΡΔ παιδεραστών (μαζί με τους φονιάδες του Καραϊβάζ), θα πρέπει πρώτα να περιμένουν να πέσει αυτή η χούντα διεφθαρμένων καθαρμάτων και να γίνει πραγματική κάθαρση στη δικαστική εξουσία.

Η Δόμνα Μιχαηλίδου είναι συνένοχος του Μίχου. Μια οποιαδήποτε άλλη κυβέρνηση θα την έδιωχνε με τις κλωτσιές μετά από αυτό. Όχι όμως το κόμμα των παιδεραστών, η ΝΔ.

Είναι ο «πολιτισμός» που φοβούνται μήπως αλλοιώσουν οι πρόσφυγες. «Πολιτισμός» βουτηγμένος στη σαπίλα. Τα καθάρματα που προσκυνούσαν το πτώμα του έκπτωτου είναι τα ίδια που ξεπλένουν βιαστές μικρών παιδιών.

Μετά από αυτό θα περίμενε κάποιος να γίνει πολιτικός σεισμός. Όχι όμως στον Ελληνικό βόθρο, όπου κυβερνούσαν πάντα τα φασισταριά. Γι αυτό πάμε κατά διαόλου, αφήνουμε τα κτήνη να αλωνίζουν. Δόμνα Μιχαηλίδου, τράβα πνίξου, να κάνεις κάτι καλό.

ΠΗΓΗ: ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.