• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Ιστορικό συλλαλητήριο με 10.000 κόσμο να διαδηλώνει για το Νοσοκομείο της Ιεράπετρας (εικόνες+βίντεο drone)

February 03, 2023 506

 

Με συμμετοχή χωρίς προηγούμενο, που ξεπέρασε ακόμα κι αυτή του συλλαλητηρίου του 2012 (επίσης για την διάσωση του Νοσοκομείου), ολοκληρώθηκε η διαμαρτυρία χιλιάδων πολιτών στην Ιεράπετρα.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις η συμμετοχή του κόσμου έφτασε τις 10.000 και η παρουσία του κόσμου όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες και βίντεο του Ράδιο Λασίθι, κυριολεκτικά παρέλυσε όλο το κέντρο της Ιεράπετρας. Από την κεντρική πλατεία της πόλης όλος ο κόσμος έκανε πορεία προς το Νοσοκομείο και εκεί δόθηκε το σύνθημα ώστε να πιαστούν όλοι χέρι με χέρι και να κυκλώσουν το Νοσοκομείο.

Η συμμετοχή των φορέων της περιοχής είναι η μαζικότερη που έχει καταγραφεί εδώ και πολλά χρόνια στην Ιεράπετρα με μοναδικό στόχο την άμεση ενίσχυση του Νοσοκομείου ώστε να πάψει να υπολειτουργεί και παράλληλα την ακύρωση του σχεδιασμού που προβλέπεται από το νέο χάρτη υγείας του Υπουργείου, εκεί όπου όλα δείχνουν πως το Νοσοκομείο της Ιεράπετρας θα υποστεί μια σημαντική υποβάθμιση και συρρίκνωση με κλείσιμο κλινικών και μετατροπή του, πρακτικά, σε ένα κέντρο υγείας.

Το μήνυμα των πολιτών ενάντια στην διαφαινόμενη υποβάθμιση του Νοσοκομείου στα πλαίσια του Νέου Χάρτη Υγείας ο οποίος ακόμα διαμορφώνεται από το Υπουργείο Υγείας, αλλά και η τραγική υποστελέχωση του Νοσοκομείου για το οποίο ακόμα μια φορά σήμερα, εκ μέρους του Ιατρικού Συλλόγου Λασιθίου, ακούστηκε πως λειτουργεί στα όρια της ασφάλειας, είναι σίγουρο πως ακούστηκε πολύ δυνατά.

πηγή: radiolasithi.gr

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search