• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Πανηγυρικά αθώος ο Κώστας Ξενόπουλος (Του έσπασαν το κεφάλι και από πάνω τον μήνυσαν)

February 03, 2023 494

Μια ακόμη κατασκευασμένη και στοχευμένη από την αρχή ως το τέλος δικογραφία κατέπεσε σήμερα στο κατάμεστο ακροατήριο του Β’ Μονομελούς Πλημ/κείου Θεσσαλονίκης.

Και οι δύο ψευδείς, κακοστημένες και ανύπαρκτες κατηγορίες σε βάρος του Κώστα Ξενόπουλου, που του αποδόθηκαν αποκλειστικά και μόνο προκειμένου να συγκαλύψουν τον δικό του σοβαρότατο και επικίνδυνο τραυματισμό στο κεφάλι από αστυνομικό, κατά τον Οκτώβρη του 2017 στη Θεσσαλονίκη, αποδομήθηκαν και κατέρρευσαν πλήρως.

Απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης αστυνομικών (ανύπαρκτων και αγνώστων, αφού που ποτέ δεν αναφέρθηκαν συγκεκριμένα πρόσωπα, ως δήθεν παθόντες!) και διατάραξη κοινής ειρήνης σε μια διαδήλωση χωρίς καμιά απολύτως βιαιοπραγία κατά προσώπων από τους διαδηλωτές.

Το μόνο επεισόδιο που σημειώθηκε την ημέρα εκείνη προήλθε από τους πάνοπλους αστυνομικούς των 3 διμοιριών, ένας εκ των οποίων κατάφερε επικίνδυνο τραυματισμό του Κώστα Ξενόπουλου στο κεφάλι, για τον οποίο απαιτήθηκαν 7 ράμματα. Για την σοβαρή κρανιοεγκεφαλική του κάκωση, για την οποία ο Κώστας δικαίως υπέβαλε αμέσως έγκληση, έγινε φυσικά… ενδελεχής έρευνα, αμερόληπτη και σοβαρή ΕΔΕ, στην οποία μερίμνησε και το Εσωτερικών Υποθέσεων, μέχρι η υπόθεση να … μπει στο αρχείο. Και μόλις αυτή αρχειοθετήθηκε, 55 ολόκληρες μέρες μετά, ασκήθηκε δίωξη στον ίδιο! Και δαρμένος και εκτεθειμένος και κατηγορούμενος!

Δυστυχώς τα ευτράπελα δεν σταματούν εδώ. Θα ήταν όλα και όλοι τους για γέλια και για κλάματα, αν δεν είχαν θέσει με αυτά και μ’ εκείνα και με πολλά άλλα (που είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν μόνο όσοι παραβρέθηκαν σήμερα στη δικαστική αίθουσα) μια ακόμα δίκη αστυνομικής θρασύτητας και σκοπιμότητας, που βλέπουμε ολοένα και πιο συχνά να επαναλαμβάνεται πια με μονότονο και πανομοιότυπο τρόπο. Απ’ όλο αυτό όμως, το αμβλύ κι αποκρουστικό πρόσωπο της θεσμοθετημένης κρατικής τρομοκρατίας, εμείς σήμερα κρατάμε τα δικά μας ζεστά και καθαρά βλέμματα της αλληλεγγύης και της συντροφικότητας, της πίστης στον αγώνα για μια άλλη κοινωνία, της αγάπης για τον άνθρωπο και τις ανάγκες του κόντρα στα συμφέροντα των λίγων αρπακτικών και του πολιτικού προσωπικού τους.

(ο Κώστας Ξενόπουλος είναι μέλος του ΝΑΡ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ)

Από το fb της Αρετής Σκουνάκη

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search