• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Απανθρωπιά: Έβγαλαν το σπίτι της σε πλειστηριασμό ενώ πληρώνει δόσεις! - ΒΙΝΤΕΟ

February 16, 2023 477


«Άρχισα να τρέχω για να σώσω αυτό το σπίτι, έχουμε δουλέψει πολλά χρόνια, δεν έχω άλλη περιουσία αλήθεια σας λέω»

Η γυναίκα έχασε τον σύζυγό της και συνιδιοκτήτη του σπιτιού και το fund εκμεταλλεύτηκε αυτό το γεγονός καθώς χάθηκε για το 50% της ιδιοκτησίας η προστασία του νόμου Κατσέλη

Σοκάρει η αναλγησία των funds που αγόρασαν για ψίχουλα «κόκκινα» δάνεια και βγάζουν στο σφυρί χιλιάδες ακίνητα ευάλωτων πολιτών. Μια τέτοια ιστορία αποκαλύφθηκε σε τηλεοπτικό ρεπορτάζ, με μία γυναίκα που έχασε τον σύζυγό της και συνιδιοκτήτη του σπιτιού και το fund εκμεταλλεύτηκε αυτό το γεγονός καθώς χάθηκε για το 50% της ιδιοκτησίας η προστασία του νόμου Κατσέλη. Μάλιστα, όπως δήλωσε η γυναίκα της οποίας το σπίτι βγήκε σε πλειστηριασμό, η ίδια πληρώνει κανονικά τις δόσεις του δανείου, ενώ δεν έχει άλλη περιουσία παρά μόνο αυτό το σπίτι.

Η κ. Αφρoδίτη Καραμανή περιέγραψε την απίστευτη ιστορία της με το «κόκκινο δάνειό» της στην τηλεόραση του OPEN. Όπως είπε, είχε πάρει ένα δάνειο με τον σύζυγό της πριν χρόνια ώστε να αγοράσουν κατοικία. Υπάχθηκαν στον νόμο Κατσέλη το 2019 και ενώ από τότε πλήρωναν κανονικά τις δόσεις τους το σπίτι της βγήκε σε πλειστηριασμό, καθώς επειδή έχασε τον άντρα της έχασε την προστασία του νόμου με τον θάνατό του.

«Είχαμε ψιλικατζίδικο στο Μαρούσι, τα είχαμε βάλει κάτω, είχαμε δυο δουλειές και έτσι ξεκινήσαμε να πάρουμε με δάνειο ένα σπίτι. Ήμασταν μια χαρά, όμως μετά μένει ο σύζυγος χωρίς δουλειά και δυσκόλεψαν τα πράγματα. Ο σύζυγος αρρώστησε από καρκίνο και χάθηκε. Άρχισα να τρέχω για να σώσω αυτό το σπίτι. Έχουμε δουλέψει πολλά χρόνια, δεν έχω άλλη περιουσία, αλήθεια σας λέω» αποκάλυψε η κ. Καραμανή στο OPEN.

Kαι συνέχισε: «Υπάχθηκα στο νόμο Κατσέλη το 2019 δεν μπορώ να εργαστώ πια αλλά πληρώνω από τότε κανονικά τις δόσεις μου».

«Ξαφνικά τον Ιούλιο μου χτύπησαν την πόρτα και μου είπαν πως πρέπει να υπογράψω και για τον σύζυγο. Και βγάλανε το σπίτι σε πλειστηριασμό μέχρι να γίνει το οριστικό δικαστήριο», καταλήγει. 

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search