• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Πετσωμένα ΜΜΕ, δημοσιογραφικά φερέφωνα και θρασίμια …σε διατεταγμένη υπηρεσία – Ο σταθμάρχης… άλλος ένας αποδιοπομπαίος τράγος!

March 04, 2023 529

 

Έκπληκτοι εμφανίστηκαν για μια ακόμη φορά οι δημοσιογραφικοί ταγοί του τόπου. Οι ακραία ξεφτιλισμένοι και επαρκώς ταϊσμένοι δημοσιογραφικοί ελέφαντες του ΣΚΑΪ και των συν αυτώ ΜΜΕ, στην αρχή αμήχανα περιέφεραν την επιτηδευμένη “οδύνη” τους. Δύσκολες οι πρώτες ώρες για την κυβέρνησή τους και τους προϊσταμένους τους… Είχε γεμίσει και το διαδίκτυο με τις επί σειρά ετών καταγγελίες των σωματείων και των εργαζομένων… Να κάνεις ότι δεν ξέρεις τίποτα… δύσκολο κι αυτό.  Μουγκάθηκαν για αυτά εκεί στη σχολή λάσπης του Πορτοσάλτε.

Μέχρι που ο αρχηγός έδωσε το σύνθημα: -Φταίει ο σταθμάρχης!

Ένα “τραγικό ανθρώπινο λάθος”… αυτό ήταν… το είπε και στο διάγγελμα!

Τα κυβερνητικά παπαγαλάκια αναθάρρησαν! Και έπιασαν αμέσως δουλειά. Σχεδόν ειδικό αφιέρωμα έκαναν στο ΣΚΑΪ με την Ιωάννα Μάνδρου και τους συναδέλφους της, για τον… σταθμάρχη.

Υπάρχουν πολλά “αλλά” είπε… “αλλά να μην ξεχνάμε το τραγικό λάθος αυτού του ανθρώπου”. Το επανέλαβε δεκάδες φορές αυτό το τραγικό λάθος. Και αρίθμησε τους θανάτους τους οποίους χρέωσε αποκλειστικά στον σταθμάρχη και το λάθος του. Και μίλησε για την πικρία της ατιμωρησίας και την ικανοποίηση που θα αισθανθούν όλοι αυτοί με την καταδίκη του υπεύθυνου… Του σταθμάρχη! Και μίλησαν για το θάρρος του πρωθυπουργού και την ανάληψη της ευθύνης (ποιας άραγε;) του… Καραμανλή που παραιτήθηκε. Και συνέχισαν απτόητοι, κάνοντας αυτό που ξέρουν καλά… να ρίχνουν λάσπη στους εργαζόμενους και τους αγώνες τους. Και μίλησαν με αποτροπιασμό για την απεργία… για την ύβρη σε μία στιγμή πένθους…

Και άλλοι δημοσιογράφοι όμως, όπως ο κ. Παπαδόπουλος και η κ. Σαράφογλου, οι οποίοι αναγκάστηκαν να φιλοξενήσουν και συνδικαλιστές τα έβαλαν μαζί τους…! Που δεν τους ενημέρωσαν για όλα αυτά νωρίτερα. Που δεν τα ξέραμε από πριν. Και που τόσες απεργίες κάνετε εσείς οι συνδικαλιστές. “Γιατί δεν αναδείξατε τα ζητήματα ασφαλείας;”

Έλα όμως που απαντήσεις υπήρχαν. Και επιστολές και εξώδικα και δελτία τύπου σας στείλαμε… αλλά δεν τα βγάζετε… και στα ΜΜΕ και στην διοίκηση και στην κυβέρνηση. Και απεργίες κάναμε με αυτά τα αιτήματα και προκηρύξαμε κι άλλες που όμως… όλες απαγορεύτηκαν με τον νόμο Χατζηδάκη είπε ο συνδικαλιστής…  Και εκνευρισμένος ο “δημοσιογράφος” Παπαδόπουλος του απάντησε… “ας μην αναλωθούμε τώρα στα συνδικαλιστικά θέματα, δεν είναι ώρα”.

Ας ενημερώσει κάποιος τα θρασίμια εκεί στον ΣΚΑΪ, ότι όσο και αν προσπαθούν, ο εκμαυλισμός των συνειδήσεων δεν είναι τόσο εύκολη υπόθεση όσο θα ήθελαν.

Και ότι αν έχουν καταλάβει κάτι όλοι αυτή τη στιγμή, είναι ότι υψηλής ταχύτητας τρένα και σιδηροδρομικά δίκτυα δεν ρυθμίζονται και δεν ελέγχονται με… σταθμάρχες. Αυτά γίνονταν με τον καρβουνιάρη. Τώρα απαιτούνται αυτοματισμοί και συστήματα ελέγχου. Αλλά αυτά δεν υπάρχουν. Και για αυτή την εγκληματική αμέλεια δεν έχει και δεν μπορεί να έχει καμία ευθύνη ο σταθμάρχης και ο κάθε σταθμάρχης. Αυτό καταγγέλλουν εδώ και χρόνια οι εργαζόμενοι και τα σωματεία τους. Για αυτά τα μέτρα ελέγχου και ασφάλειας αγωνίζονται, έχοντας απέναντι τους εκτός των άλλων και τα φερέφωνα των ΜΜΕ. Να χτυπάνε τους αγώνες τους, εξαφανίζοντας κάθε φορά τα αιτήματα και ανακαλύπτοντας ταλαιπωρίες και οικονομικές επιπτώσεις! Τους δημοσιογραφικούς κανίβαλους που κάνουν ότι μπορούν αν δεν το απαιτούν κιόλας, για να κηρυχθούν οι απεργίες παράνομες.

Ας πει κάποιος εκεί στα παιδιά του ΣΚΑΪ ότι ο κόσμος καταλαβαίνει… ότι αν για αυτό το αδιανόητο έγκλημα καταδικαστεί… ο σταθμάρχης… τότε άλλος ένας αποδιοπομπαίος τράγος θα έχει γεννηθεί. Με μοναδικό αποτέλεσμα το επόμενο αποτρόπαιο έγκλημα…

Ας τους πει  κάποιος εκεί στο ΣΚΑΪ,  εκεί που δικάζουν τους “υπεύθυνους”, ότι τους έχουν πάρει χαμπάρι, ότι και για αυτό το έγκλημα και για τα προηγούμενα και για τα επόμενα, η πετσωμένη “δημοσιογραφία” τους… είναι συνυπεύθυνη!

ΠΗΓΗ: Βασίλης Πετράκης - e-prologos.gr

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search