• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Απάντηση της κυβέρνησης με αστυνομική καταστολή και χημικά στο ποτάμι οργής και καταδίκης του εγκλήματος στα Τέμπη (ΒΙΝΤΕΟ)

March 05, 2023 423

 

Μαζική συγκέντρωση για το πρωτοφανές αλλά προδιαγεγραμμένο έγκλημα με τα δεκάδες θύματα στα Τέμπη πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή, για πέμπτη συνεχόμενη μέρα, στο κέντρο της Αθήνας παράλληλα με διαμαρτυρίες ανά την επικράτεια, από την Κρήτη μέχρι τη Θεσσαλονίκη και από τα Γιάννενα μέχρι τη Μυτιλήνη.  Απάντηση της κυβέρνησης με αστυνομική καταστολή και χημικά στο ποτάμι οργής και καταδίκης του εγκλήματος στα Τέμπη 

Mε κάθε τρόπο φαίνεται η ΕΛ.ΑΣ. ήθελε να διαλύσει τη νέα, ακόμα πιο μαζική πορεία σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες, για την εθνική τραγωδία στα Τέμπη με πολίτες, φορείς και συλλογικότητες να καταγγέλλουν την κυβέρνηση και τους ιθύνοντες για εγκληματική αδράνεια.   

 

Για ακόμα μία φορά η αστυνομία δεν σεβάστηκε ούτε το πένθος για τα θύματα της τεράστιας τραγωδίας, προκαλώντας πανικό σε ειρηνικούς διαδηλωτές, που θα κατευθύνονταν προς τα γραφεία της Hellenic Train αφού ολοκληρώθηκε η κινητοποίηση στο κέντρο της Αθήνας. 

Μάρτυρες κατήγγειλαν απρόκλητη και οργανωμένη επίθεση με ασύμμετρη ρίψη χημικών μέσα στο μεγάλο πλήθος στο Σύνταγμα, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι ένστολος έριξε δακρυγόνο ακόμα και στον κλειστό χώρο του σταθμού στην Ομόνοια.

Μάλιστα, όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο, όργανα της ΔΙΑΣ εφορμούν κατά του πλήθους που έμεινε στο Σύνταγμα μετά την επέμβαση των ΜΑΤ και ρίχνουν ξανά χειροβομβίδες κρότου λάμψης.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search