• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Τα νέα Κολοσσαία είναι στο σαλόνι ή την κρεβατοκάμαρα του σπιτιού μας - Στην Ελλάδα έχουμε ένα διαρκές, ειδεχθές έγκλημα από τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης

June 19, 2020 644

 

 Γράφει ο mitsos175

Στην Ελλάδα έχουμε ένα διαρκές, ειδεχθές έγκλημα από τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης. Το βιασμό και την άγρια δολοφονία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Διάφορα εγκλήματα παρουσιάζονται κατά πως συμφέρουν τα ΜΜΕ και τους πολιτικούς που λιβανίζουν.

Η επίθεση με βιτριόλι είναι ένα έγκλημα που προκαλεί αποτροπιασμό. Περισσότερη φρίκη μου προκαλεί προσωπικά η απαγωγή παιδιών.
Οι πραγματικοί δημοσιογράφοι γράφουν τα γεγονότα προσέχοντας να μην πληγώσουν ανθρώπους. Όμως τα φερέφωνα δεν ενδιαφέρονται για τίποτε άλλο παρά για αποπροσανατολισμό και πρόσκαιρη ακροαματικότητα, αναγνωσιμότητα και τηλεθέαση.
Για να μη μιλήσουν για τα τεράστια σκάνδαλα, για την οικονομία, τα σοβαρότατα προβλήματα που απασχολούν όλους, διέσυραν ανθρώπους.
Θύτες, θύματα, όλοι έγιναν κιμάς στην κρεατομηχανή ανθρωποφάγων παπαγάλων.

Στην υπόθεση με το βιτριόλι τόσο το θύμα, όσο και η δράστης είδαν τα προσωπικά τους δεδομένα να βγαίνουν στη φόρα και μάλιστα ποτισμένα με μπόλικο αλατοπίπερο και σάλτσα, ώστε να τρώγονται καλύτερα με το σανό από τους θεατές.

Τα νέα Κολοσσαία είναι στο σαλόνι ή την κρεβατοκάμαρα του σπιτιού μας. Κι αναδύουν αφόρητη μπόχα από τα πολλά πτώματα.
Άραγε δεν έχει η κατηγορουμένη δικαίωμα υπεράσπισης; Τι είπε η Τ. Γ. και ξεσήκωσε σάλο; Εξέφρασε τα συναισθήματα της για το αίσχος του διασυρμού των εμπλεκομένων σε μια ποινική υπόθεση. Πολύ καλά έκανε και είπε τι αισθάνεται.

Θα μπορούσα εύκολα να πέσω στην παγίδα να επικεντρωθώ στο που εργάζονταν η κατηγορουμένη, τις πολιτικές της πεποιθήσεις και να αρχίσω κι εγώ να τη λιθοβολώ. Αυτά όμως είναι άσχετα με την ουσία της υπόθεσης.

Εμείς αγωνιζόμαστε για Ισότητα, Ελευθερία, για μια Καλύτερη Κοινωνία. Ακόμα και ο χειρότερος εγκληματίας έχει δικαιώματα. Αυτά τα δικαιώματα έχουν βάλει στόχο και με αφορμή τέτοια περιστατικά, πάνε τα καταργήσουν για ΟΛΟΥΣ.

Φυσικά και θεωρώ απαράδεκτη, εγκληματική, την επίθεση με το βιτριόλι. Αλλά έγινε και μια επίθεση σε αξίες όπως η αντικειμενική ενημέρωση.

Ακόμα χειρότερα αυτό που έγινε με το μικρό κοριτσάκι, που απήχθη και ευτυχώς βρέθηκε. Όργιο φημών, διάφορες θεωρίες και μια ορδή κανιβάλων διέσυραν την οικογένεια και τη μικρή Μαρκέλλα, στο όνομα του δήθεν ενδιαφέροντος.
Που δεν ενδιαφέρονται καθόλου, γιατί, αν ενδιαφέρονταν θα ήταν πολύ πιο προσεκτικοί και διακριτικοί.

Σήμερα έγινε γνωστό πως ένας κομπογιαννίτης δολοφόνησε ουσιαστικά τρεις. Πιθανόν να μην το ήθελε, αλλά η άσκηση ιατρικής από άσχετους με σκοπό το κέρδος έχει ολέθριες συνέπειες.
Ρωτώ: Τι έκανε η Πολιτεία για να αποτρέψει τέτοιους τσαρλατάνους;
Απαντώ: Όχι μόνο αφήνει τους τσαρλατάνους χωρίς κανένα απολύτως έλεγχο, αλλά τους δίνει και βήμα στα κανάλια! Που διαφημίζουν δηλητήρια! Σκέφτηκε κανείς να ψάξει τα υποτιθέμενα πτυχία του; Αν όμως ήταν καθαρίστρια εεε;

Πλήρης ασυδοσία για μερικούς, ασφυκτικός έλεγχος για τους υπόλοιπους. Τα πρόστιμα πχ. Το να μην προσέχει κάποιος με τον Κοροναϊό, πράγματι ισοδυναμεί με έγκλημα. Αλλά η Δικαιοσύνη προϋποθέτει Ισονομία.
Δεν υπάρχει Δικαιοσύνη, όταν για το ίδιο ακριβώς αδίκημα άλλος τιμωρείται αυστηρότατα κι άλλος όχι.
Ακόμα και για το βιτριόλι χωρίς να θέλουμε σε καμία περίπτωση να υποτιμήσουμε την ευθύνη της γυναίκας που έκανε την επίθεση, φταίνε και τα ΜΜΕ.

Τι πρότυπα περνάνε στον κόσμο; Όπως σωστά ειπώθηκε “προτάσσεται το ορθό στήθος από την ορθή σκέψη”. Καλλιεργείται ο άγριος ανταγωνισμός. Και στη δουλειά και στις σχέσεις. Από τα σχολεία ακόμα.

Η αλληλοβοήθεια; Ο σεβασμός; Θύματα κι αυτά.

Θερίζουμε ό,τι σπέρνουμε. Φασισμό καλλιεργούμε, φασισμό θα έχουμε. Με την καταστροφή που τον ακολουθεί...
ΠΗΓΗ: ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search