• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Για την αγωνιστική «υποδοχή» της υπουργού Παιδείας στο νησί μας!

March 23, 2023 2720
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΔΕΔΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
 
image.png
 
 ΟΛΟΙ  ΣΤΗΝ «ΥΠΟΔΟΧΗ» ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
ΠΕΜΠΤΗ 23 ΜΑΡΤΙΟΥ – 11:00 π.μ. ΣΤΟ ΜΑΡΑΣΛΕΙΟ
 
Η Ε.Γ. του Ν.Τ. Κέρκυρας της ΑΔΕΔΥ στο πλαίσιο των αποφάσεών της,   στηρίζει τα σωματεία της εκπαίδευσης (ΕΛΜΕ – ΣΕΠΕ) και την Ένωση Γονέων Κέρκυρας
 για αγωνιστική «υποδοχή» της υπουργού Παιδείας στο νησί μας.  

Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΤΟΣ – Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ !

Η Ε.Γ. του Ν.Τ. Κέρκυρας της ΑΔΕΔΥ στο πλαίσιο των αποφάσεών της, στηρίζει τα σωματεία της εκπαίδευσης (ΕΛΜΕ – ΣΕΠΕ) και την Ένωση Γονέων Κέρκυρας για αγωνιστική «υποδοχή» της υπουργού Παιδείας στο νησί μας.

Μετά την αποτυχημένη κυβερνητική φιέστα εγκαινίων τον περασμένο Νοέμβρη σε σχολικές μονάδες που καρκινοβατούσαν χρόνια και χρόνια για να αποπερατωθούν, η υπουργός Ν. Κεραμέως μάλλον μας «πεθύμησε» και ξανάρχεται αυτή τη φορά για τη σύνοδο των Πρυτάνεων.

«Υποδεχόμαστε» και πάλι την Υπουργό, αγωνιστικά με τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς, μαθητές, γονείς και εργαζόμενους, γιατί εκπροσωπεί:

- Την κυβέρνηση της κάλπικης συγγνώμης για το προμελετημένο έγκλημα στα Τέμπη, την κυβέρνηση του «φταίμε όλοι», την κυβέρνηση που μαζί με τις προηγούμενες κυβερνήσεις υπηρέτησαν πιστά την στρατηγική της απελευθέρωσης της ΕΕ στις μεταφορές, στην ενέργεια, στις ιδιωτικοποιήσεις - ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου στους επιχειρηματικούς ομίλους και στα μονοπώλια.

- Την κυβέρνηση που στραγγάλισε τις κοινωνικές δαπάνες στην δημόσια δωρεάν υγεία – παιδεία – πρόνοια.

- Την κυβέρνηση που μας προσφέρει ελεημοσύνη με κουπόνια και «pass», ενώ απλόχερα μοιράζει εκατομμύρια ευρώ και φοροαπαλλαγές σε παρόχους ενέργειας, αεροπορικές εταιρίες, καναλάρχες, εφοπλιστές, βιομήχανους και μεγαλέμπορους που θησαυρίζουν κι από πάνω απ’ την ακρίβεια.

- Την κυβέρνηση που θέλει απ’ τους εργαζόμενους «σιγή νεκροταφείου» στους χώρους δουλειάς, με την εντατικοποίηση, την εκμετάλλευση και τα θανατηφόρα δυστυχήματα να είναι ο κανόνας στη ζωή μας, για το βωμό της κερδοφορίας των λίγων.

Όσο κι αν κυβέρνηση και η υπουργός παιδείας «παπαγαλίζουν» σε όλους τους τόνους για την «αξιολόγηση» των εκπαιδευτικών και των εργαζομένων στο δημόσιο, στην πράξη ο σκοπός τους είναι να μας κάνουν υπάκουους και πειθήνιους στην

αποδοχή των ελάχιστων κοινωνικών – εργασιακών δικαιωμάτων, των μειωμένων μορφωτικών δικαιωμάτων των παιδιών μας, στην αποδοχή του σχολείου της κατηγοριοποίησης, στο πανεπιστήμιο της αγοράς και των χορηγών.

Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΤΟΣ – Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ !

Διεκδικούμε τη ζωή που μας αξίζει, ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τη νέα γενιά.

Συνεχίζουμε τον αγώνα για την προστασία της ζωής, της υγείας και της μόρφωσης για όλο τον λαό.

Η Ε.Γ. του Ν.Τ. ΚΕΡΚΥΡΑΣ της ΑΔΕΔΥ

 

 
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search