• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Ιατρικός Σύλλογος Κέρκυρας: "Ο ιός covid-19 είναι ακόμα παρών ... αδικαιολόγητη χαλάρωση στην τήρηση των μέτρων από συμπολίτες μας"

June 19, 2020 4442

Ο Ιατρικός Σύλλογος Κέρκυρας με αγωνία παρακολουθεί τις τελευταίες εξελίξεις με την αύξηση των κρουσμάτων στις περιοχές της Ξάνθης και της Ροδόπης, οι οποίες ήρθαν ως αποτέλεσμα της μη τήρησης των πρωτοκόλλων κοινωνικής αποστασιοποίησης, κατά την διάρκεια εορτασμών στην περιοχή.

Επίσης, στην τελευταία συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου έγινε κοινή διαπίστωση από όλα τα μέλη του ΔΣ, μιας αδικαιολόγητης χαλάρωσης στην τήρηση των μέτρων από τους συμπολίτες μας στην Κέρκυρα.

Ενόψει λοιπόν της έναρξης της τουριστικής περιόδου και λόγω του ότι ήδη αρκετοί συμπολίτες μας από άλλες περιοχές της Ελλάδας και της Ευρώπης έχουν έρθει στην Κέρκυρα, οφείλουμε να επιστήσουμε την προσοχή σε όλους, υπενθυμίζοντας ότι ο ιός covid-19 είναι ακόμα παρών και πρέπει να διαφυλάξουμε αυτό που καταφέραμε τους τελευταίους μήνες με μεγάλη δυσκολία (lockdown), για να μην έχουμε δυσάρεστες εκπλήξεις.

Ο συγχρωτισμός πολλών ατόμων στο ίδιο σημείο (μπαρ, καφετέριες, τράπεζες και άλλα μέρη όπου συγκεντρώνεται κόσμος) μπορεί να είναι η σπίθα της έναρξης μιας επιδημίας στην περιοχή μας, η οποία θα προκαλέσει ανυπολόγιστη ζημιά στην τοπική οικονομία.

Σας παρακαλούμε να τηρείτε ευλαβικά τις αποστάσεις, την προσωπική υγιεινή των χεριών και τη χρήση της μάσκας, όπου αυτή επιβάλλεται.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search