• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Κάτω τα χέρια σας από τη 12χρονη του Κολωνού

April 08, 2023 522
 

Μαρία Λούκα (maria Louka) - artinews.gr

Στο απέραντο θεματικό πάρκο που προσπαθούν να μετατρέψουν την Αθήνα, αλληλέγγυα άτομα διατάραξαν τη θλιβερή τουριστική μονοτονία, αναρτώντας πανό στην Ακρόπολη για την υπόθεση τραφικινγκ και παιδοβιασμών στον Κολωνό και τη σύνδεση που αρνούνται οι αρχές να διερευνήσουν με τη greek mafia. Και η αστυνομία που όχι μόνο δεν προστάτεψε το 12χρονο θύμα αλλά λειτούργησε σαν εργαλείο τρομοκράτησης, προχώρησε σε τέσσερις προσαγωγές. Ελεύθεροι και ανενόχλητοι κάθε είδους παιδοβιαστές, κακοποιητές, μαστροποί. Στο αστυνομικό τμήμα όσοι/ες αντιστέκονται. Σε καθεστώς φόβου το κορίτσι. Στη φυλακή η μητέρα της. Εγκαταλελειμμένη και απελπισμένη η οικογένεια της.
Δε θα τους περάσει αυτή η ξεδιάντροπη και μες στη μούρη μας εκδικητικότητα εις βάρος ενός παιδιού. Δε θα τους περάσει η συγκάλυψη.

Ακολουθεί το κείμενο της σημερινής παρέμβασης:
«Στα φώτα και την λάμψη της τουριστικής σεζον που ξεκινάει ανέβαινουμε στο "λίκνο του πολιτισμού" για να ακουστούμε σε όλη την πόλη. Να μάθουν όλες και όλοι ότι σε αυτή την πόλη, σε μια φτωχογειτονιά ένα κορίτσι 12 χρονών βιαζόταν και εκδιδόταν κατ' εξακολούθηση από έναν επιφανή επιχειρηματία στον Κολωνό με διασυνδέσεις στην εξουσία, την κυβέρνηση, την περιφέρεια, το Δήμο, την αστυνομία, την εκκλησία. Η αδιαφορία του Ελληνικού Κράτους για την φροντίδα της επιζώσας, την φύλαξη της, την ψυχοκοινωνικη της στήριξη ειναι τόσο απούσα που κανει τους παντες να θεωρούν οτι το Κρατος οχι απλα συγκαλύπτει αλλα περιπλέκεται πολυτρόπως με τέτοιου είδους κυκλώματα. Η υπόθεση greek mafia, η υπόθεση της Ηλιούπολης και μια σειρά ακόμα υποθέσεων δείχνουν οτι στο Ελληνικό Κράτος βιαστές και μαστροποί έχουν άσυλο και τα θύματα τιμωροϋνται που μίλησαν.
Κάτω τα χέρια σας από τη 12χρονη επιζώσα.
Αλληλεγγύη στη 12χρονη» 

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search