• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Αυτός είναι, ο Γεωργιάδης, ο διαφημιστής του ναζί Πλεύρη και αντιπρόεδρος του Μητσοτάκη, που είπε “κομμουνισμός και φασισμός είναι το ίδιο”…

May 03, 2023 763

 

Αυτό το ναζιστόμουτρο λέγεται Πλεύρης: 

 

Είναι το άτομο που στο Εφετείο για την δίκη της Χρυσής Αυγής προχώρησε σε επίδειξη των ναζιστικών “ιδεών” του απευθύνοντας ναζιστικό χαιρετισμό προς μαχαιροβγάλτες, εκφράζοντας, προφανώς, εκτός από τον εαυτό του και τον ναζί καταδικασμένο εγκληματία Λαγό, του οποίου είναι συνήγορος. 

Είναι το άτομο που σήμερα, με την ίδια ιδιότητα (συνήγορος του Λαγού) είπε: «Εγώ σας δηλώνω ότι είμαι ακροδεξιός, χουντικός, φασίστας, ναζί»

Ο Πλεύρης δεν έγινε ναζισταράς τώρα. Είναι ναζιστόμουτρο από παλιά. Από πάντα. Και το ξέρουν οι πάντες. 

1) Εδώ έχουμε το ψηφοδέλτιο του ναζισταρά Πλεύρη στις εκλογές του 2000. Και τότε ναζισταράς ήταν ο Πλεύρης. Δεύτερος στη λίστα του ναζισταρά Πλεύρη τότε ήταν ο κύριος Βορίδης Μαυρουδής. Ναι, ο σημερινός υπουργός του Μητσοτάκη.

Άραγε να ήξερε, τότε, ο Βορίδης, ο σημερινός υπουργός του Μητσοτάκη, ότι ο Πλεύρης ήταν ναζισταράς; Η’ να μην το ήξερε;   

 

2) Εδώ έχουμε τον τότε άνθρωπο του Καρατζαφέρη, τον πρώην βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ, τον νυν δηλαδή αντιπρόεδρο της ΝΔ και υπουργό του Μητσοτάκη. Τον τύπο που είπε σήμερα (ΑΝΤ1, 4/1/2023) ότι “ο κομμουνισμός και ο φασισμός είναι το ίδιο”.

Απολαύστε: 

Τι πιστεύετε; Οταν ο τότε άνθρωπος του Καρατζαφέρη και νυν αντιπρόεδρος της ΝΔ υποκλινόταν στις “ιδέες” του Πλεύρη, λέτε να μην γνώριζε το είδος των “ιδεών” του Πλεύρη;…

Πάμε παρακάτω:

Ο (προ Νέας Δημοκρατίας) Γεωργιάδης ποτέ δεν έκρυψε τον θαυμασμό του για τον αρχιφασίστα Κώστα Πλεύρη. Η μόνιμη επωδός του κάθε φορά που συνευρίσκονταν σε τηλεοπτικά στούντιο ή αλλού ήταν: «Θεωρώ μεγάλη μου τιμή» κλπ, κλπ.

Λέτε ο τότε άνθρωπος του Καρατζαφέρη και νυν αντιπρόεδρος της ΝΔ του Μητσοτάκη να μην ήξερε ότι ο K.Πλεύρης, υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του ΛΑΟΣ στην Α’ Αθήνας στις βουλευτικές εκλογές του 2004, είναι ο ιδρυτής της φασιστικής ομάδας «Κόμμα 4ης Αυγούστου», σύμβουλος του Αρχηγείου Στρατού επί χούντας και διευθυντής του γραφείου του – αλήστου μνήμης – αρχιχουντικού Ι. Λαδά; 

Λέτε ο τότε άνθρωπος του Καρατζαφέρη και νυν αντιπρόεδρος της ΝΔ του Μητσοτάκη να μην ήξερε ότι ο λατρεμένος του τότε Πλεύρης δήλωνε: «Ουδέποτε έκρυψα την ιδεολογία μου και είναι τιμή μου που συνειργάσθην με το Στρατιωτικό Καθεστώς της 21ης Απριλίου»;

Λέτε ο τότε άνθρωπος του Καρατζαφέρη και νυν αντιπρόεδρος της ΝΔ του Μητσοτάκη να μην ήξερε ότι ο κύριος αυτός έχει γράψει:

 Το να είναι κανείς Εβραίος σημαίνει: «Να ψεύδεται, να ψευδορκίζεται, να εξαπατά, να γίνη τοκογλύφος και όταν έρθει η ώρα δολοφόνος χριστιανών».

 Οι Εβραίοι είναι «Απλυτοι, αξύριστοι, τοκογλύφοι, που πιστεύουν στην εξολόθρευση των εθνών…».

 Οτι πρέπει να υπενθυμιστεί στους Εβραίους πως «Οι Ναζί άφησαν αρκετόν υπόλοιπον από σας» και «Αι απόψεις του Αδόλφου Χίτλερ διά τους Εβραίους ήσαν απολύτως ορθαί».

  «Ο Στρατηγός Πινοσέτ ανέτρεψε το εβραιομαρξιστικό καθεστώς του Αλλιέντε κι επέβαλε Εθνικήν Τάξιν στην Χιλήν».

 «Οι στρατιώται των SS επολέμησαν ηρωικώς αλλά τελικώς επεβλήθη η υλική υπεροχή των Συμμάχων. Στον πόλεμον ανδρών εναντίον μαζών, επεκράτησαν αι μάζαι».

 «Οι άντρες των SS (είχαν) αγωνιστικόν ήθος. Ιδεολογικά πιστεύω. Παράστασιν και τρόπο ζωής (…) αυτοί οι άνδρες υπηρέτησαν την πατρίδα των και την Ευρώπην με ηρωισμό (…) είχαν υψηλόν φρόνημα και την αίσθησιν τιμής (…) απετέλουν διά την εποχήν τους το καύχημα της Λευκής Φυλής».

   Δυσκολευόμαστε να πιστέψουμε ότι δεν ήξερε. Ξέρετε γιατί; Γιατί όλα τα προηγούμενα περιέχονται στο εμετικό πόνημα του Πλεύρη με τίτλο «Οι Εβραίοι». 

Ομως ο φασίστας Πλεύρης, στο πόνημα που προαναφέραμε, σε αυτόν το ρατσιστικό, ναζιστικό και φασιστικό οχετό, εκτός από τον Χίτλερ και τα «Ες-Ες», εκφράζει τη συμπάθειά του και για ένα ακόμα πρόσωπο. Για την ακρίβεια: Πρόκειται για το μοναδικό πρόσωπο προς το οποίο απευθύνει δημοσίως ευχαριστίες. Ποιό είναι αυτό το πρόσωπο; 

Γράφει συγκεκριμένα ο φασίστας Πλεύρης στον πρόλογο του οχετού του: «Ευχαριστώ τον Άδωνι Γεωργιάδη, που είχε το θάρρος να παρουσιάση το βιβλίον στην τηλεόρασιν»… 

Ναι. Ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο τότε άνθρωπος του Καρατζαφέρη, υφυπουργός (με τις ψήφους του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ) της κυβέρνησης «εθνικής σωτηρίας» του Παπαδήμου, ο σημερινός υπουργός του Μητσοτάκη και αντιπρόεδρος της ΝΔ, είναι το ίδιο πρόσωπο που διαφήμιζε από τηλεοράσεως τα «ιδεολογικά πιστεύω» του αρχιφασίστα Πλεύρη, του συνεργάτη της χούντας των συνταγματαρχών, περί το «υψηλόν φρόνημα» των… SS και περί της… «ορθότητος» των απόψεων του Χίτλερ…

Αυτός, ο «διαφημιστής» του φασίστα Πλεύρη, ο Αδωνις Γεωργιάδης, είναι που δήλωνε ως υπουργός Υγείας των Σαμαρά – Βενιζέλου ότι «σιχαίνεται τους κομμουνιστές». Είναι ο ίδιος τύπος που δήλωσε ότι “ο κομμουνισμός και ο φασισμός είναι το ίδιο”. Είναι το ίδιο πρόσωπο που λάτρευε τον Πλεύρη: 

Σημείωση 1η: Η ανάγκη να εκφράσει τα συναισθήματα που τρέφει για τους κομμουνιστές και να διατρανώσει το 2014 ότι “σιχαίνομαι τους κομμουνιστές” προέκυψε στον Αδωνι Γεωργιάδη λόγω των γεγονότων που έλαβαν χώρα, τότε, σε εκδήλωση στην Βρετανία. Στην συγκεκριμένη εκδήλωση ο κύριος υπουργός προσκλήθηκε, τότε, από τον πρόεδρο του «Hellenic Society of Imperial College» και υπεύθυνο Τύπου της ΟΝΝΕΔ Μεγάλης Βρετανίας, κ.Μιχάλη Ντιναλέξη. Ο κ.Μιχάλης Ντιναλέξης είναι το ίδιο πρόσωπο που σε χαριτωμένο άρθρο του στις 28/11/2012 υπό τον τίτλο «H ιδεολογική ηγεμονία της δεξιάς είναι κοντά» (ολόκληρο το κείμενο στο http://orthografos.blogspot.com/2012/11/h.html) ανάμεσα στα άλλα έγραφε: «Η συμβολή της Χρυσής Αυγής στην αλλαγή αυτή προς την ηγεμονία της δεξιάς είναι αξιοσημείωτη. Απάλλαξε τον κεντροδεξιό χώρο από την κατηγορία του “φασισμού”, ενώ η παρουσία της δημιουργεί ένα σημαντικό αντίβαρο στην αριστερά σε πολλά θέματα, όπως κυρίως τα εθνικά. Η δε απειλή της δράσης της ασκεί πιέσεις αντίθετες με αυτές της αριστεράς όσον αφορά την λύση προβλημάτων όπως η λαθρομετανάστευση, ωθώντας την κυβέρνηση να παρακάμψει την αριστερά και να δράσει προς την λύση τους»…

Σημείωση 2η: Επειδή τέτοιοι τύποι είναι και «παλικάρια», προσέξτε τις τακτικές τους: Ενώ ο Γεωργιάδης διαφήμιζε και πουλούσε το βιβλίο – ναζιστικό οχετό του Πλεύρη από την εκπομπή τηλεοπτικών πωλήσεων βιβλίων «Ελλήνων Εγερσις» που μεταδιδόταν από τον τηλεοπτικό σταθμό «Τηλεάστυ», ενώ στις εκπομπές του (αναλυτικότερα στοιχεία στο http://www.iospress.gr/extra/extra20060801.htm) έλεγε «πρώτη φορά, σε όλη μου τη σταδιοδρομία, που έχω ένα βιβλίο που θεωρώ σημαντικό», ενώ καλούσε τους τηλεθεατές «ως οικοδεσπότης στο περίπτερο των εκδόσεων Γεωργιάδη (που) θα βρίσκεται και ο συγγραφεύς, ο κ. Πλεύρης, με το νέο του βιβλίο» (εκπομπή 26/5/2006), ενώ εκθείαζε «αυτό το περίφημο βιβλίο» (εκπομπή 29/5/2006), ενώ μιλούσε για ένα βιβλίο «ωραία στοιχειοθετημένο, με αποφάσεις, με πράματα-θάματα, τρομερό» (εκπομπή 30/5/2006),  ενώ το αποκαλούσε «το αγαπημένο μου βιβλίο» (εκπομπή 18/7/2006), εντούτοις τι έκανε; Διαφήμιζε το βιβλίο… χωρίς να παρουσιάζει το εξώφυλλο και χωρίς να λέει τον τίτλο του, διότι όπως ανέφερε – κρατώντας πισινή – «δεν μπορώ να σας πω ότι συμφωνώ με όλα όσα γράφει», «δεν μπορώ να αφήσω κάποιον να πει, άρα δέχεσαι αυτά που γράφει το βιβλίο. Όχι δεν τα δέχομαι. Το ξεκαθαρίζω». Αφού δηλαδή το διαφήμιζε και το εκθείαζε σε σημείο που ακόμα και ο Πλεύρης τον ευχαρίστησε δημοσίως «που είχε το θάρρος να παρουσιάση το βιβλίον στην τηλεόρασιν», κατόπιν τσίριζε «προς κάθε κακοήθη ότι δεν συμφωνούμε ιδεολογικά σ’ αυτό το βιβλίο», «δεν είναι ένα βιβλίο με το οποίο εγώ συμφωνώ, ιδεολογικά τουλάχιστον, όχι επί των στοιχείων που έχει». Τέτοια… «λεβεντιά»: Πάρτε το «αγαπημένο μου βιβλίο», με του οποίου τη ναζιστική ιδεολογία διαφωνώ, αλλά που με τα ναζιστικά του «στοιχεία», συμφωνώ…

Αυτός είναι ο Γεωργιάδης, νυν αντιπρόεδρος της ΝΔ του Μητσοτάκη, που «σιχαίνεται τους κομμουνιστές», που “ο κομμουνισμός και φασισμός είναι το ίδιο” και που δεν επρόκειτο ποτέ να αποκηρύξει την σχέση του με το ναζιστόμουτρο, τον Πλεύρη (πράγμα που ούτε εμείς επιθυμούμε, καθώς καλό είναι να ξέρει κανείς τις πραγματικές σχέσεις εκείνων που μας κυβερνούν…). Εδώ – ξανά – οι σχέσεις:  

 
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« July 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search