• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Κίνδυνος από το επικίνδυνο στένεμα του περιφερειακού δρόμου στο ΙΚΟΣ

May 16, 2023 2279

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύλλογος Προστασίας Ανάδειξης Δασιάς Για την επικίνδυνη κατάσταση για τη σωματική ακεραιότητα και τη ζωή μαθητών, πεζών και τουριστών στη Δασιά, της οποίας αιτία είναι το επικίνδυνο στένεμα του περιφερειακού δρόμου από τα σταθμευμένα οχήματα του ΙΚΟΣ δεξιά και αριστερά της οδού μπροστά από το Γυμνάσιο Φαιάκων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το νεοεκλεγέν διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου Προστασίας και Ανάδειξης Δασιάς «ο ΚΕΦΑΛΟΥΨΟΣ», επισκέφθηκε τον αστυνομικό διευθυντή, κ. Σπύρο Σκολαρίκη.

Διαμαρτυρήθηκε για την επικίνδυνη κατάσταση για τη σωματική ακεραιότητα και τη ζωή μαθητών, πεζών και τουριστών στη Δασιά, της οποίας αιτία είναι το επικίνδυνο στένεμα του περιφερειακού δρόμου από τα σταθμευμένα οχήματα του ΙΚΟΣ δεξιά και αριστερά της οδού μπροστά από το Γυμνάσιο Φαιάκων, με αποτέλεσμα ο δρόμος να στερείται πεζοδρομίων και να μην επιτρέπεται να περάσουν δυο αντιθέτως κινούμενα λεωφορεία.
Διαμαρτυρήθηκε επίσης για την αδράνεια των κληθέντων αστυνομικών, οι οποίοι, μολονότι η μεταβολή του Αιγιαλού και της παραλίας κραύγαζε, με πολλούς τόνους άμμου, εκείνοι δεν έβλεπαν τίποτα και δεν συνέλαβαν τους δράστες. Έτσι επετράπη η συνέχιση της παράνομης πρόσχωσης. Το ίδιο και για το επιχειρούμενο κάθε μέρα κλείσιμο του δρόμου που οδηγεί στη θάλασσα  με την παρεμπόδιση της κυκλοφορίας από την εταιρεία μεσω της στάθμευσης των βαρέων οχημάτων.
Ζήτησαν άμεση εφαρμογή του νόμου.
 
Ο κ. Σκουλαρίκης κάλεσε το Διοικητή της Τροχαίας, κ. Βλαχόπουλο και το Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος, κ. Μοναστηριώτη, παρόντος του Διοικητικού Συμβουλίου μας.
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search