• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

"H ΑΝΤΑΡΣΥΑ όχι μόνο δεν είχε ποτέ και δεν έχει καμιά απολύτως πολιτική σχέση με τον δήμαρχο Κερατσινίου και τις επιλογές του"

May 19, 2023 842

Δήλωση του Ακρίτα Καλούση επικεφαλής του «Εκτός Πλαισίου, Αριστερή Ανατρεπτική Παρέμβαση Κερατσινίου- Δραπετσώνας», δημοτικό σχήμα που στηρίχθηκε από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ στις δημοτικές εκλογές του 2019.

 Με αφορμή δημοσίευμα του news-ta.gr δημοσιεύουμε τη Δήλωση του Ακρίτα Καλούση επικεφαλής του «Εκτός Πλαισίου, Αριστερή Ανατρεπτική Παρέμβαση Κερατσινίου- Δραπετσώνας», δημοτικό σχήμα που στηρίχθηκε από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ στις δημοτικές εκλογές του 2019.

Σε δημοσίευμα σας {news-ta.gr} με τίτλο : Κατά των συμβασιούχων η ” αριστερή” Δημοτική Αρχή ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΤΑΡΣΙΑ

Είδαμε με έκπληξη να παρουσιάζεται ο δήμαρχος Κερατσινίου Βρεττάκος ως υποστηριζόμενος από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην οποία έμμεσα χρεώνεται και η κατάπτυστη επιλογή του δημάρχου και του δημοτικού συμβουλίου με απόφαση που υπερψηφίστηκε με 19 υπέρ και 10 κατά να ασκηθεί έφεση ενάντια στη θετική πρωτόδικη απόφαση για τους δεκάδες συμβασιούχους του δήμου, διαφόρων κατηγοριών, με ελαστικές σχέσεις εργασίας όπως covid και 8μηνα. Είναι τουλάχιστον προβοκατόρικη και προκλητική παραπληροφόρηση η εμφάνιση του δημάρχου Κερατσινίου ως υποστηριζόμενου από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Αποκρύβεται συνειδητά ότι η ΑΝΤΑΡΣΥΑ όχι μόνο δεν είχε ποτέ ούτε πολύ περισσότερο δεν έχει καμιά απολύτως πολιτική σχέση με τον δήμαρχο Κερατσινίου και τις επιλογές του.

Δυνάμεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ είχαν κατεβάσει άλλο συνδυασμό στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές https://pandiera.gr/%CF%84%CE%BF-%CF%88%CE%B7%CF%86%CE%BF%CE%B4%CE%AD%CE%BB%CF%84%CE%B9%CE%BF-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%8C%CF%82-%CF%80%CE%BB%CE%B1%CE%B9%CF%83%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CE%B1/

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ έχει ξεκάθαρη πολιτική τοποθέτηση για το ρόλο και το χαρακτήρα των δημοτικών αρχών ανεξάρτητα από την πολιτική προέλευση των δημάρχων, μηδέ του ΚΚΕ εξαιρουμένου, οι οποίοι εμφανίζονται ως αριστεροί κάθε απόχρωσης. Αρχές οι οποίες διαχειρίζονται δήμους αποδεχόμενοι απολύτως το αυστηρότατο και ελεγχόμενο πλαίσιο λειτουργίας του τοπικού κράτους – δήμων και περιφερειών υπό την αυστηρή επιτήρηση του πρατήριου. Υλοποιούν απολύτως όλο το Μνημονιακό περιοριστικό πλαισίου πλαίσιο των ελαστικών εργασιακών σχέσεων, προσλήψεων ομηρίας και αντιμετώπισης των εργαζόμενων ως αναλώσιμων. Εξάλλου με ανακοίνωση της στις 14/05/2023 όχι μόνο καταδικάζει την απόφαση αυτή του δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας αλλά καταγγέλλει τον Δήμαρχο και την πλειοψηφία για αυτή την απόφασή τους και συμπαραστέκεται στον αγώνα των εργαζομένων για σταθερή και μόνιμη εργασία, για την μονιμοποίηση τους.

Η περίπτωση της αποδοχής του νόμου Βορίδη για υποχρεωτική έφεση κατά θετικών πρωτόδικων αποφάσεων υπέρ των εργαζόμενων απλά αποκαλύπτει το μέγεθος της προσαρμογής των φερόμενων ως «αριστερών» δημάρχων και της προτεραιότητάς τους να γαντζωθούν από το δημαρχιακό θώκο με όποιο κόστος – ακόμα και αν χρειαστεί να γίνουν οι ίδιοι διώκτες των επισφαλώς εργαζόμενων.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ όχι μόνο δεν έχει καμιά απολύτως σχέση με αυτή την πολιτική επιλογή αλλά αντίθετα την αποκαλύπτει και την αντιμάχεται με όλες της τις δυνάμεις. ρίχνε όλο το βάρος στη συμβολή της για το κίνημα των εργαζόμενων που με το μαζικό μαχητικό κίνημα τους θα συγκρουστούν με όλα τους φράχτες της πολιτικής της ΕΕ και των Μνημονίων, της κυβέρνησης και των δημοτικών και περιφερειακών αρχών ενάντια στην μόνιμη και σταθερή δουλειά. Αυτός ο αγώνας είναι η μόνη διέξοδος που μπορεί φέρει ελπίδα και νίκες για τους εργαζόμενους.

ΥΓ. Θεωρούμε αυτονόητο ότι ο διαδικτυακός ενημερωτικός σας τόπος θα αναρτήσει την τοποθέτηση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ επ

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search