• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

«Τουρισμός: από βαριά βιομηχανία, βαριά ασθενής» - Εκδήλωση της ΤΕ Κέρκυρας ΚΚΕ Τρίτη 7 Ιουλίου

July 01, 2020 4254

 

Πολιτική εκδήλωση με τίτλο "Τουρισμός από βαριά βιομηχανία βαριά ασθενής" διοργανώνει την Τρίτη 7 Ιουλίου, στις 19:30 το απόγευμα, στην Ανουντσιάτα, η Τομεακή Επιτροπή Κέρκυρας του ΚΚΕ

 

Η ανακοίνωση του ΚΚΕ αναφέρει «Ο Τουρισμός είναι από τους κλάδους που η κερδοφορία του εκτοξεύτηκε και στα χρόνια της κρίσης. Μαζί της εκτοξεύτηκε και η εκμετάλλευση των εργαζομένων του κλάδου με εξαντλητικά ωράρια, ευέλικτες εργασιακές σχέσεις και απληρωσιά. Πάνω σε αυτήν την "ευελιξία", που τσακίζει κόκαλα, στηρίζεται το τουριστικό "θαύμα" το οποίο η κυβέρνηση προσπαθεί να θωρακίσει με τα ίδια και χειρότερα εργαλεία απέναντι στην πανδημία και την οικονομική κρίση.

Τα προηγούμενα 10 χρόνια της κρίσης οι ξενοδοχοϋπάλληλοι στην Κέρκυρα πλήρωσαν πολλά για να ανακάμψει η καπιταλιστική οικονομία, πλήρωσαν τόσο την κρίση όσο και την ανάπτυξή τους, την ίδια ώρα που οι μεγαλοξενοδόχοι έβλεπαν τα κέρδη τους να αυξάνονται κάθε χρόνο, σπάζοντας το ένα ρεκόρ πίσω από το άλλο. Σήμερα την ίδια ώρα που οι εργαζόμενοι στον κλάδο ζουν καθημερινά με την αγωνία και την ανασφάλεια για το μέλλον τους "βγάζει μάτι" η στήριξη προς τους μεγάλους ομίλους με ζεστό χρήμα και άλλες νομοθετικές πρωτοβουλίες ώστε να σταθεί όρθιο το ξενοδοχειακό κεφάλαιο με θύματα τους εργαζόμενους και τις οικογένειες τους.

 

Χρειάζεται ριζικά διαφορετική πορεία, η αναψυχή και η ξεκούραση πρέπει να αποτελούν κατοχυρωμένο δικαίωμα της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων και όχι ένα ακριβοπληρωμένο εμπόρευμα.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search