• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Θεοδώρα Τζάκρη (βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, πρώην υφυπουργός): “Οι πορείες και οι διαδηλώσεις μας βγάζουν εκτός ευρωπαϊκού πλαισίου…οδηγούν σε μείωση του ΑΕΠ…” (δείτε τι λέει στο βίντεο)

July 02, 2020 638

 

 

Ως γνωστόν η κυβέρνηση της ΝΔ φέρνει στη Βουλή προς ψήφιση το νέο νομοσχέδιο που περιλαμβάνει δέσμη ακραία αυταρχικών και αντιδημοκρατικών μέτρων που περιστέλλουν δραστικά το δικαίωμα των εργαζομένων και του λαού να πραγματοποιούν δημόσιες συγκεντρώσεις και να διαδηλώνουν.

Ας θυμηθούμε όμως και τι έλεγε το 2015, επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, η υφυπουργός Βιομηχανίας Θ. Τζάκρη μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA, όπου τοποθετήθηκε κατά των πορειών και των διαδηλώσεων σημειώνοντας ότι “μας βγάζουν εκτός ευρωπαϊκής πορείας”.

Με στόμφο μάλιστα τόνισε ότι η ανάπτυξη στη χώρα δεν έρχεται ούτε με πορείες ούτε με επαναστατικές ιδέες. Η βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ ζητά εμμέσως πλην σαφώς να σταματήσει ο κόσμος να κάνει πορείες γιατί κατά την ίδια αυτές διακινδυνεύουν την θέση της χώρας στην Ευρώπη. Ακούστε την παρακάτω στο βίντεο και …θαυμάστε:

 

prologos.gr

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Media

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search