• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

«Ο αγώνας μας δικαιώθηκε» - Ανακοίνωση του Σωματείου καθαριστριών-ών Νοσοκομείου Κέρκυρας

July 06, 2020 4456

 

Ανακοίνωση του Σωματείου Καθαριστών – στριών του Νοσοκομείου Κέρκυρας για τη ΄δικαίωση του αγώνα"

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

Ο αγώνας μας δικαιώθηκε με απόφαση ΑΣΕΠ. [αριθμός 558/2020 … ε) με την απόρριψη της αίτησής τους παραβιάσθηκε ευθέως η αρχή της χρηστής διοίκησης… Εμπιστεύθηκαν για το νομικώς έγκυρο των ενεργειών τους τη συμπεριφορά της διοίκησης…] Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους στάθηκαν στο πλευρό μας, ξεκινώντας από :

  • Τον δικηγόρο μας κύριο Δημήτρη Πετρόπουλο και τον καθηγητή εργατολόγο κύριο Αλέξη Μητρόπουλο καθώς και όλους τους συνεργάτες τους μιας και με την βοήθεια τους δεν χάσαμε ούτε μια μέρα εργασίας.
  • Τον εκπρόσωπο των εργαζομένων του ΔΣ του ΓΝΚ κύριο Σπύρο Μοσχάτ που ήταν δίπλα μας με σώμα και ψυχή ότι ώρα κι αν τον χρειαστήκαμε, αυτός ο αγώνας έγινε και δικός του.
  • Τον πρώην διοικητή του νοσοκομείου Φοίβο Κακαβίτσα, ο οποίος ήταν δίπλα μας έως το τέλος και χάρη στον οποίο έγινε ο διαγωνισμός του ΑΣΕΠ.
  • Τον πρόεδρο και τον γραμματέα του Εργατικού Κέντρου που στάθηκαν δίπλα μας.
  • Την ΕΓΕΣΥΚ.
  • Τον κύριο Λευτέρη Μαρκάτη και την παράταξή του Εκκίνηση.
  • Τον τηλεοπτικό σταθμό START TV και ιδιαίτερα τον Κυριάκο Μάνεση που ήταν δίπλα μας από την πρώτη στιγμή.
  • Τέλος, δεν θα μπορούσαμε να μην ευχαριστήσουμε την τοπική κοινωνία, τους Κερκυραίους και μη, που μας στήριξαν και μας ενθάρρυναν σε αυτό τον δύσκολο αγώνα.

Λυπούμαστε ιδιαίτερα για τους συναδέλφους μας που απορρίφθηκαν είτε από δικό τους λάθος στη συμπλήρωση των αιτήσεων είτε για άλλους λόγους. Γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι αυτή θα είναι και η τελευταία σύμβαση μέσω ΑΣΕΠ καθώς μας έχει ενημερώσει από την πρώτη μας κιόλας συνάντηση ο διοικητής του νοσοκομείου Λεωνίδας Ρουμπάτης ότι είναι υπέρ των ιδιωτικών συνεργείων. Φυσικά δεν μπορούμε να κατανοήσουμε αυτή την προσωπική του άποψη, μιας και όπως όλοι πλέον γνωρίζουμε, τα ιδιωτικά συνεργεία κοστίζουν πολλά περισσότερα χρήματα στο κράτος και κατά συνέπεια στο νοσοκομείο, από ότι τώρα. Αυτή την στιγμή τα σαράντα ένα (41) άτομα στον καθαρισμό του νοσοκομείου κοστίζουν γύρω στα 50.000 ευρώ λιγότερο τον χρόνο. Χρήματα που σίγουρα θα μπορούσαν να δοθούν σε άλλες ανάγκες που έχει το νοσοκομείο. Το σωματείο μας είναι εδώ και πάρα τις προσπάθειες κάποιων θα συνεχίσει τον αγώνα του για τα δικαιώματα των μελών του.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search