• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Αστειάκια και ειρωνείες από τον ...γυρολόγο Γρηγόρη Ψαριανό για τον θάνατο του Βασίλη Μάγγου

July 18, 2020 507

 

 

Ο περισσότερο γυρολόγος πεθαίνεις Ψαριανός θέλησε να μιλήσει για το θάνατο του Βασίλη Μάγγου και να σχολιάσει τον χρόνο που μεσολάβησε από τον ξυλοδαρμό μέχρι τον θάνατο του. 

Ο πρώην βουλευτής των ΣΥΡΙΖΑ, Δημοκρατικής Αριστεράς, Ποταμιού και υποψήφιος βουλευτής με την ΝΔ, χρησιμοποίησε το twitter για να «ξεράσει» τις χολεριασμένες σκέψεις του. 

Ο  Ψαριανός λοιπόν έγραψε: «Σχετική ανάρτηση αγνώστου: «Πεθανε ο πατερας φιλου. Ο θανατος του οφείλεται στα χημικα που’ χαν ριξει στη διαδηλωση των συνταξιουχων τον Οκτωβριο του 16 επι κυβερνησεως του Συριζα».

Και λίγο πιο κάτω:
“Με σπουδή, πολύ πολύ βιαστικά, υιοθετούμε ό,τι μας βολεύει σχετικά με την “κρατική βία και καταστολή” και χτυπάμε τα τύμπανα “ταξικού πολέμου” απ’ τη μιά Κι απ’την άλλη, μούγκα στη στρούγκα, την πάπια και ουδέν σχόλιο για εν ψυχρώ στυγνές δολοφονίες αθώων και ανυποψίαστων πολιτών”

Ο ίδιος είχε δηλώσει σε συνέντευξή του πως είναι αποτυχημένος ποδοσφαιριστής, τραγουδιστής, δημοσιογράφος, οικονομολόγος και επιχειρηματίας, αλλά «επιτυχημένος τουρίστας στα κόμματα».

Αφού ξέπλυνε το παρελθόν του Βορίδη, απαρνήθηκε τα νιάτα του στη λεγόμενη ανανεωτική Αριστερά, βρήκε τελικά ένα απάνεμο βόθρο για να περάσει τα τελευταία πολιτικά του χρόνια….

Ας τον βάλει κάποιος τον Γρηγόρη Ψαριανό σε μια θέση κάπου τον άνθρωπο να βιοπορίζεται, έστω στην ΕΡΤ επιτέλους. Κάνει το παν για να τον προσέξουν από την κυβέρνηση. Άλλωστε τόσοι αποτυχημένοι υποψήφιοι βουλευτές εξασφάλισαν κάποια θέση, αυτός γιατί να μένει στην απ’ έξω;

Τελικά είναι κακό να γίνεσαι δεξιός στα στερνά. Τόσος χρόνος χαμένος. Τόση πλάνη. Πρέπει να είναι τρομακτικό και πολύ θλιβερό ταυτόχρονα κοιτώντας προς τα πίσω, στο παρελθόν σου, να μη σε αντιπροσωπεύει τίποτε πια απ’ όσα έκανες και πίστευες. Αν πίστευες ποτέ τίποτε…

ΠΗΓΗ: prologos.gr

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search