• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Νέες απειλές Μπογδάνου: Μπογιόπουλε ήρθε και η δική σου ώρα!

July 19, 2020 549

Νέες απειλές, αυτή τη φορά εναντίον του δημοσιογράφου Νίκου Μπογιόπουλου, εξαπέλυσε ο ακροδεξιός βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Είχε προηγηθεί η δημόσια στοχοποίηση της Δημοσιογράφου, Ελευθερίας Κουμάντου και ενός απλού πολίτη τον οποίο έστειλε στα κρατητήρια της ασφάλειας για μια ανάρτηση στο Ίντερνετ.

Mε μήνυμα του σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Μπογδάνος αναφέρει: «Μπογιόπουλε σου τη χαρίζω χρόνια τώρα κυρίως διότι σε λυπάμαι που από παντού σε πετάνε. Όχι πια. Ήρθε και η δική σου ώρα -με όλο το υλικό που μού´χεις αφιερώσει- να καταλάβεις ότι εδώ δεν είναι ΕΣΣΔ κι εσύ δεν είσαι κομισάριος».

Το μήνυμα ήρθε σαν απάντηση σε σχόλιο του δημοσιογράφου στο οποίο δεν ανέφερε το όνομα του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας:

«Ακούω για “φασίστα”. Για “ρουφιάνο”. Για “γλίτσα”. Για “γελοίο”. Για “προϊόν και σύμβολο της παρακμής”. Ολα αυτά είναι σωστά. Βασικά, όμως, το παιδί είναι για λύπηση…».

Με κείμενο του στο site Ημεροδρόμος ο Νίκος Μπογιόπουλος επισημαίνει ότι «Το θέμα δεν είναι ο Μπογδάνος, το θέμα είναι η ΝΔ» και σημειώνει ότι το κόμμα ανέχτηκε και στήριξε τον βουλευτή της ακόμη και όταν απειλούσε να στείλει τανκς στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ.

Απαντώντας στην απειλή εναντίον του ο Μπογιόπουλος αναφέρει: «Μπογδάνε, αφού μας ομολόγησες δημόσια ότι στον “φασίστα”, στον “ρουφιάνο”, στον “γλίτσα”, στον “γελοίο”, στο “προιόν και σύμβολο της παρακμής”, στον “για λύπηση” της ανάρτησής μου, αναγνωρίζεις τον εαυτό σου, περιττό να σου πω – τώρα που “ήρθε η ώρα μου” – πόσο… σκιάχτηκα».

Την ίδια ώρα ο πολίτης που βρέθηκε στην ασφάλεια ύστερα από την παρέμβαση του Μπογδάνου αναρωτιέται τι είδους σχέση έχει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας με την Ελληνική Αστυνομία η οποία αντιδρά αμέσως στα κελεύσματά του.

 

 

 

Πάντως, για όσους αναρωτιούνται πως υπέθεσε ο Μπογδάνος ότι οι λέξεις «ρουφιάνος», «γλίτσας» και «γελοίος» αναφέρονταν στο πρόσωπό του, η απάντηση είναι μάλλον απλή. Όποιος γράφει πλέον τη λέξη «ρουφιάνος» στη μηχανή αναζήτησης της Google αλλά και σε φωτογραφίες μέσων κοινωνικής δικτύωσης λαμβάνει σαν αποτέλεσμα τη φωτογραφία του βουλευτή.

Θα μηνύσει άραγε και τον αλγόριθμο της Google ο βουλευτής που συμπορεύεται στις διαδηλώσεις με τον Κασιδιάρη και άλλους ναζί.

ΠΗΓΗ: info-war.gr

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search