• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Ασέλγεια στην ελευθερία της έκφρασης - Να αποσυρθούν άμεσα οι κατηγορίες και να σταματήσει η δίωξη του συναδέλφου εκπαιδευτικού Τζεμαλή Μηλιαζήμ

July 26, 2020 513

ανεξάρτητες αυτόνομες αγωνιστικές ριζοσπαστικές

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ Π.Ε.

Ασέλγεια στην ελευθερία της έκφρασης

 

Να αποσυρθούν άμεσα οι κατηγορίες και να σταματήσει η δίωξη του συναδέλφου εκπαιδευτικού Τζεμαλή Μηλιαζήμ

Κάτω τα χέρια από τα συνδικάτα και τους αγωνιστές

 

Με απόφαση της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης και παρότι το πόρισμα του ενεργούντος την προκαταρκτική εξέταση ήταν απαλλακτικό, ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη σε βάρος του συναδέλφου μας εκπαιδευτικού Τζεμαλή Μηλιαζήμ, ο οποίος καλείται σε απολογία με την κατηγορία της ανάρμοστης και αναξιοπρεπούς συμπεριφοράς εκτός υπηρεσίας. Η συνέχιση της δίωξης αυτής δημιουργεί σοβαρά ερωτηματικά για τα πραγματικά ελατήρια της δίωξης. Μεγάλη είναι η πολιτική ευθύνη του Υπ Παιδείας που επιτρέπει τη συνέχιση της δίωξης.

 

Ο Τζεμαλή Μηλιαζήμ βρίσκεται κατηγορούμενος σε μία πειθαρχική διαδικασία με οργουελιανά χαρακτηριστικά επειδή ανακοινοποίησε δύο άρθρα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Η ανακοινοποίηση δύο άρθρων το περιεχόμενο των οποίων αφορά την αλληλεγγύη στους πρόσφυγες θεωρείται επαρκής λόγος για να διωχθεί ένας εκπαιδευτικός με την κατηγορία της ανάρμοστης και αναξιοπρεπούς συμπεριφοράς εκτός υπηρεσίας και να κινδυνεύει με απόλυση. Δηλώνουμε ότι είναι απαράδεκτη οποιαδήποτε ποινή, επειδή πρόκειται για νομιμοποίηση από την υπηρεσία της παρακολούθησης και ποινικοποίησης της ζωής των εκπαιδευτικών. Η δίωξη δεν έχει καμία σχέση με την άσκηση των εκπαιδευτικών τους καθηκόντων αλλά αμφισβητεί το συνταγματικό δικαίωμα της ελευθερίας του λόγου και αποτελεί ευθεία απειλή για όλους τους εκπαιδευτικούς, τους δημόσιους υπάλληλους και τους πολίτες.

Στο πρόσωπο του συναδέλφου Τζεμαλή πλήττονται τα δικαιώματα όλων των εκπαιδευτικών, όλων των δημοσίων υπαλλήλων που θα πρέπει να προσέχουν ακόμη και τις αναρτήσεις τους στο facebook, να μη μιλάνε. «Μη μιλάς» είναι το μήνυμα της διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης γιατί θα επικρέμεται πάντοτε η απειλή της πειθαρχικής δίωξης, με στόχο να φιμώνονται οι αγωνιστές του κινήματος.

 

Πάλεψε πλάι μου

 

Ο Τζεμαλή Μηλιαζήμ είναι αναπληρωτής εκπαιδευτικός που έχει πρωτοστατήσει σε όλους τους αγώνες των αναπληρωτών ειδικής αγωγής, και του εκπαιδευτικού κινήματος συνολικά και δραστηριοποιείται στους αντιρατσιστικούς αγώνες για μια ζωή με αξιοπρέπεια για όλους τους ανθρώπους. Έχει διατελέσει μέλος Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ξάνθης και –επανειλημμένα – αντιπρόσωπος του συλλόγου στις γενικές συνελεύσεις αντιπροσώπων της ΔΟΕ. Ήταν υποψήφιος δήμαρχος με το σχήμα «Ανταρσία στην Ξάνθη» και δραστηριοποιείται ως μέλος της «Κίνησης Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή», παλεύοντας για τα δικαιώματα προσφύγων και μεταναστών. Για τη δράση του αυτή άλλωστε είχε στοχοποιηθεί και από τους φασίστες της Χρυσής Αυγής που του είχαν επιτεθεί κατά τη διάρκεια αφισοκόλλησης, και οι οποίοι καταδικάστηκαν αμετάκλητα.

 

Και τι δεν κάνατε για να με θάψετε, όμως ξεχάσατε πως ήμουν σπόρος…

 

Η φίμωση των αγωνιστών του εκπαιδευτικού και αντιρατσιστικού κινήματος δεν θα περάσει. Η κυβέρνηση χτυπά τα δικαιώματα όλων των εργαζόμενων και για να το καταφέρει έχει επιδοθεί σε έναν αντιδημοκρατικό κατήφορο από τον χουντικής έμπνευσης νόμο για την προληπτική απαγόρευση των διαδηλώσεων ως τις πειθαρχικές διώξεις σε βάρος συνδικαλιστών και αγωνιστών. Η λογοκρισία και η τρομοκρατία των αγωνιστών δεν θα περάσουν.

 

Κάτω τα χέρια από τα συνδικάτα

Κάτω τα χέρια από τον Τζεμαλή Μηλιαζήμ

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search