Print this page

Α. Μπέος: Ένα άτομο με κατάμαυρο παρελθόν και παρών - Οι κάτοικοι των Σταγιατών καταθέσουν μήνυση εναντίον του

July 29, 2020 418

 

 

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

Έχουμε αναφερθεί αναλυτικά για τους λόγους για τους οποίους ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος έχει ανοίξει μέτωπο με τους κατοίκους των Σταγιατών οι οποίοι στέκονται εμπόδιο στα σχέδια του να προωθήσει την ιδιωτικοποίηση των νερών του Πηλίου και της εμφιάλωσης από επιχειρηματία, με σκοπό την πώληση στην αγορά.

 

Η παρέμβαση όπως του τοπικού λαϊκού παράγοντα έχει σταθεί ανάχωμα στις προθέσεις του δημάρχου Βόλου, ενός ατόμου με "κατάμαυρο" παρελθόν και παρόν.

 

Στα πλαίσια των κινητοποιήσεων τους, λοιπόν, σήμερα το μεσημέρι "ένα τσούρμο κοπριτών και μπαχαλάκηδων" (σύμφωνα με το δήμαρχο του Βόλου) ανέθεσαν στην νομική τους σύμβουλο, Ζωή Κωνταντοπούλου, να καταθέσει στην Εισαγγελία Βόλου μήνυση κατά του Αχιλλέα Μπέου ζητώντας την κατεπείγουσα ποινική δίωξη και τιμωρία του, για τους τραμπουκισμούς και τις λεκτικές χυδαιότητες με τις οποίες έχει στραφεί επανειλημμένα εναντίων τους. 

Επίσης στις 5 το απόγευμα δίνουν Συνέντευξη Τύπου στην Πλατεία των Σταγιατών.

 

Για να σχηματίσει κάποιος μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για το τι συμβαίνει σ' αυτή την περίπτωση αρκεί να διαβάσει την τοποθέτηση χρήστη του διαδικτύου, απ' την οποία αντιγράφουμε:

Μια μέρα ξύπνησαν οι κάτοικοι και οι βρύσες στα σπίτια τρέχαν σκουριά και χρώματα. Μέχρι να μάθουμε τι συμβαίνει πέρασαν μέρες. 

Η υδροδότηση του χωριού άρχισε να μεταφέρεται από ένα παλιό δίκτυο που συνέδεε Πορταριά με Σταγιάτες με νερό από ξεχασμένη δεξαμενή της Πορταριάς.

 
Έχουμε λοιπόν την πηγή δίπλα μας και στα σπίτια μας τρέχει σκουριά. Και δεν φτάνει αυτό, βγαίνει η Δημαρχάρα και ανακοινώνει εκμετάλλευση των πηγών του Πηλίου.
 
Τι σημαίνει αυτό; Εμφιάλωση. Καλό το νεράκι, αλλά τα φράγκα είναι στην πλαστικούρα. Όλοι το ξέρουν αυτό. Είναι και το εργοστάσιο στο Βόλο που καίει καρκίνο… μια χαρά μεροκάματο.
 
Ο καθένας θα αντιδρούσε. 
Υπάρχουν άπειρα κυβικά νερού που τρέχουν από τις ρεματιές. Την πηγή βρήκες να εμφιαλώσεις; Είναι καλό όμως το νερό και δεν χρειάζεται επεξεργασία. Εκτός αυτού ποιος θα το μάθει; Ένα χωριό με λίγους κατοίκους είναι…
 
Και από εκεί ξεκινάνε όλα… η συνέχεια στις οθόνες σας με τα παραληρήματα του Μπέου…

 

Υ.Γ: Πάντως όσους "Μπέους" κι αν έχει τούτη η κοινωνία, πάντα θα υπάρχουν και οι "Αλκίνοοι" να σκορπίζουν εκείνη "την ομορφιά που -τελικά- θα σώσει τον κόσμο".

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.