• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Όλοι/ες στο Συλλαλητήριο ενάντια στο αντιασφαλιστικό ν. Βρούτση, Πέμπτη 27-2-2020 στις 6.00μμ Όθωνος & Αμαλίας

February 27, 2020 550

 

 

Αποφασιστικοί αγώνες για να μην περάσει και εφαρμοστεί ο ν. Βρούτση, να καταργηθούν ο ν. Κατρούγκαλου και όλες οι αντιασφαλιστικές ρυθμίσεις! 

 Κλιμάκωση του αγώνα τώρα! 

 Πέμπτη, 27/2, ψηφίζεται  στη Βουλή  το αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο  Βρούτση, που διατηρεί όλες τις αντιασφαλιστικές  ρυθμίσεις του ν. Κατρούγκαλου και τις θωρακίζει θεσμικά. Μπροστά σε ένα τέτοιο  αρνητικό  γεγονός  για τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους, η αντίδραση  του συνδικαλιστικού  κινήματος  είναι κατώτερη των περιστάσεων. ΓΣΕΕ-κυβέρνηση-εργοδότες με τη  θωράκιση των ΜΑΤ έκαναν το συνέδριο-παρωδία, με την τελική συμβολή του ΠΑΜΕ, για να μπορεί  ανερυθρίαστα ο κάθε Παναγόπουλος να λιβανίζει τον εργασιακό Μεσαίωνα όλων των μνημονιακών κυβερνήσεων που συνεχίζεται. Η ΑΔΕΔΥ από κοντά αποκλιμακώνει τον αγώνα!

 Μόνο με την ενότητα όλων των εργαζόμενων μπορούμε  να υπερασπιστούμε τη Δημόσια Κοινωνική Ασφάλιση, τη Δημόσια Δωρεάν Υγεία και Παιδεία. Σε αντίθετη περίπτωση  το σύστημα θα αφαιρέσει όλες τις κοινωνικές κατακτήσεις του προηγούμενου  αιώνα  και θα έχουμε τεράστια ευθύνη  απέναντι στη νεολαία που δοκιμάζεται σήμερα σκληρά και ισοπεδώνεται από το σύστημα  με τους μισθούς πείνας και με τις ελαστικές σχέσεις εργασίας.

 Καλούμε όλους τους συναδέλφους και τις ΕΛΜΕ σε όλη τη χώρα να  συμμετάσχουν  στα συλλαλητήρια με την επίγνωση  ότι  τα αντιασφαλιστικά νομοσχέδια μπορούν να ανατραπούν  μόνο μέσα από τη  σύγκρουση με το σύνολο της πολιτικής της Ε.Ε. και όλων των μνημονιακών κυβερνήσεων  που στήριξαν αυτή την  πολιτική και συνεχίζουν να την εφαρμόζουν και σήμερα.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search