• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Σαρωτικοί έλεγχοι ΕΟΔΥ σε Πυροσβεστική Κέρκυρας και Κουραμάδες

August 26, 2020 3858

 

Δείγματα από το σύνολο της πυροσβεστικής δύναμης της Κέρκυρας, εκτός από τα κλιμάκια της υπηρεσίας στην περιφέρεια, θα λάβουν τα υγειονομικά στελέχη του ΕΟΔΥ, μετά τα δύο επιβεβαιωμένα κρούσματα covid-19 στο σταθμό της Π.Υ. στον αερολιμένα. Η ύπαρξη των κρουσμάτων έχει προκαλέσει αναστάτωση στην υπηρεσία, εξαιτίας του γεγονότος ότι υπήρξε συγχρωτισμός των πυροσβεστών του αεροδρομίου με τους άνδρες του πυροσβεστικού σταθμού της πόλης, αφού οι πρώτοι αποτελούν ως εφεδρεία της κεντρικής υπηρεσίας κατά τη διάρκεια μεγάλων πυρκαγιών, όπως η πρόσφατη στον Ερημίτη. Προκειμένου να υπάρξει ηρεμία στους πυροσβέστες και τις οικογένειές τους, προκρίθηκε η λύση της συνολικής εξέτασης του προσωπικού.

Σήμερα, εξάλλου, συνεργείο του ΕΟΔΥ θα μεταβεί στο χωριό των Κουραμάδων προκειμένου να λάβει δείγματα από ένα μεγάλο μέρος των κατοίκων της κοινότητας, στην οποία έχουν καταγραφεί τρία θετικά κρούσματα, γεγονός που, όπως είναι φυσικό, πυροδότησε έντονη ανησυχία. Προχθές, εξάλλου, ο πρόεδρος των Κουραμάδων με ανακοίνωσή του ζήτησε τη λήψη δειγμάτων από το σύνολο των επαφών των τριών συγχωριανών του, καθώς και την εξέταση μεγάλου μέρους των 150 κατοίκων  του οικισμού, ώστε να επανέλθει η ηρεμία στο χωριό της Μέσης Κέρκυρας.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search