• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Ο ψεύτικος λόγος ντύνεται ωραία με ψεύτικες εικόνες, έτσι κ. Κεραμέως;

August 28, 2020 693

 

 

Μετά την πλασματική εικόνα που προσπάθησε να περάσει στους πολίτες σχετικά με τον μέσο όρο των μαθητών ανά τάξη στα ελληνικά σχολεία, που όπως λέει είναι 17 και αφού ήδη είχε προχωρήσει στην αύξηση του ορίου στους 25, η υπουργός παιδείας κάνει ό,τι μπορεί για να ξεχάσουμε πως ακριβώς είναι το ελληνικό δημόσιο σχολείο. 

Αυτή είναι η φωτογραφία που ανέβασε στο Twitter η υπουργός Παιδείας κ. Νίκη Κεραμέως για να διαφημίσει το έργο της «στην τελική ευθεία για την έναρξη της σχολικής χρονιάς».

Μία φωτογραφία από μία τάξη σχολείου.

Αυτό, μάλιστα, είναι ωραία σχολική τάξη. Τα παιδάκια ένα-ένα στα θρανία, με αποστάσεις μεταξύ τους, μασκούλες, καθαρό σχολείο, με ανέσεις. Όλα άψογα.  

Μόνο που η φωτογραφία δεν είναι από ελληνικό σχολείο. Μόνο που η φωτογραφία δεν είναι καν από σχολείο. Προέρχεται από τράπεζα δωρεάν φωτογραφιών και είναι «στημένη» (μία φωτογραφία από το Adobe Stock).

Η δασκάλα είναι κάποιο μοντέλο που κάνει φωτογραφήσεις. Μπορείτε άλλωστε να τη δείτε σε διάφορες άλλες… πόζες, συγγνώμη δραστηριότητες ήθελα να πω. Γιατί είναι και αθλήτρια. Οπως και χειρουργός. Ό,τι θέλετε μπορεί να είναι η καλή μας η δασκάλα της κ. Κεραμέως.

Γιατί όμως η υπουργός δεν έβαλε μία φωτογραφία από ένα ελληνικό δημόσιο σχολείο; Έλλειψη δεν υπάρχει, πρακτορεία έχουμε, προσωπικό αρχείο σίγουρα θα έχει… Λέτε να φταίει ότι τα ελληνικά σχολεία δεν είναι καινούρια; Δεν έχουν μονοθέσια θρανία και δεν είναι τόσο καθαρά;

Ο ψεύτικος λόγος ντύνεται ωραία με ψεύτικες εικόνες. 

ΠΗΓΗ:prologos.gr

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search