• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Για γέλια και για κλάματα οι μάσκες - Χαμός στα social media

September 14, 2020 182

 

Πολλά σχόλια προκάλεσαν οι μάσκες που μοιράστηκαν στους μαθητές, οι οποίες πέρα από τη μύτη και το στόμα καλύπτουν και τα μάτια!

 

Όπως ήταν προγραμματισμένο, σήμερα χτύπησε το πρώτο κουδούνι στα σχολεία, σημαίνοντας την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, με νέες συνθήκες και κανόνες, με επίκεντρο την υποχρεωτική χρήση της μάσκας, ως προστασία από την εξάπλωση του κορονοϊού.

 
 

Οι σχολικές αίθουσες έτοιμες υποδέχτηκαν τους μαθητές με μία μάσκα, ένα παγούρι και αντισηπτικά, όπως είχε ανακοινώσει η Υπουργός Υγείας πως επρόκειτο να γίνει.

Ωστόσο λίγες ώρες μετά τον Αγιασμό στα σχολεία, πλήθως παραπόνων από γονείς έχουν κάνει την εμφάνισή τους στο Twitter, σύμφωνα με τους οποίους οι μάσκες που μοιράστηκαν στα παιδιά τους είναι τεραστίων διαστάσεων, με αποτέλεσμα να καλύπτουν πέρα από τη μύτη και το στόμα και τα μάτια.

 
 
 
 
 
 
 
 
Άνοιγμα σχολείων: Χαμός στο Twitter για τις τεράστιες μάσκες που δόθηκαν στους μαθητές
 

 

 

 

Σημειώνεται ότι την Περασμένη Παρασκευή (11 Σεπτεμβρίου) σημείωθηκε άλλο ένα ατυχές περιστατικό, όταν 27.000 μάσκες που δόθηκαν στη Θεσσαλονίκη για χρήση από τους μαθητές κρίθηκαν ακατάλληλες.

ΠΗΓΗ: TVXS & news247.gr

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search